VNO-NCW MKB Noord zet zich in om de gevolgen voor ondernemers door de corona-crisis zoveel mogelijk te beperken. Waar mogelijk proberen we ondernemers te steunen door op te komen voor hun belangen bij provincies, gemeenten en ons landelijke netwerk. We kunnen dat doen doordat we een grote achterban hebben en daarmee een betrouwbare overlegpartner zijn die weet wat er leeft in ondernemend Noord-Nederland. Dat doen we voor onze leden en dat doen we met de steun van onze leden!

Laat ook uw stem horen
Ook u kunt onderdeel zijn van onze vereniging en uw stem laten horen! Simpelweg door lid te worden van VNO-NCW Noord of van MKB Noord. Want door samen op te trekken staan we sterker en kunnen we met meer slagkracht werken aan goede oplossingen voor de komende periode die vele uitdagingen met zich mee zal brengen. U doet uzelf eigenlijk een plezier door lid te worden.

Tot de zomer gratis
En ja, met een lidmaatschap komt contributie. Maar als u nu lid wordt stellen we de betaling daarvan graag uit. We snappen als geen ander dat u het geld nu nodig heeft voor andere zaken. U krijgt uw lidmaatschap drie maanden op proef. En is een betaling van de contributie voor u dan nog een probleem, dan verkennen we graag met u de mogelijkheden.

Doe uzelf een plezier; laat uw stem horen en word lid van VNO-NCW MKB Noord!

Ja, ik word direct lid van MKB Noord