Marketing; Offline Of Online of…een combi?!

U bevindt zich hier::/Marketing; Offline Of Online of…een combi?!
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De voordelen van online marketing lijken duidelijk: steeds meer mensen gebruiken het en er komen steeds meer mogelijkheden. Het is makkelijk te personaliseren, zodat de kans van slagen groter wordt. Op basis van bekende voorkeuren kan precies worden bepaald welke soort reclame-uiting precies bij de lezer past — je kan goed segmenteren op die doelgroep die voor jou belangrijk is.
Maar vlak de voordelen van traditioneel drukwerk niet uit! De grote verscheidenheid aan ideeën, van advertentie tot naamkaartje, zorgt ervoor dat je voor elke situatie iets nieuws kan bedenken, en daardoor opvalt. De reclamemakers van tegenwoordig zijn zo creatief dat ze altijd wel iets kunnen maken en bedenken wat in het oog springt. En daar kan online nog steeds niet aan tippen! Het gaat daarbij niet alleen om formaten maar ook om kleuren, lettertypes en afbeeldingen.

Inleiders
WM Veenstra is een full-service grafisch bedrijf. Ze maken alles van huisstijl producten tot presentatie materiaal. Van beurswanden tot tafels. Anne Pietersen van WM Veenstra zal vanuit de blik van druk en print naar de marketing kijken. Daarom Online marketing is expert op het gebied van online marketing voor het MKB, preferred supplier van Google. Wolter van der Weide zal namens Daarom ingaan op de online mogelijkheden en een combinatie van online en offline.

Bedrijfsrondleiding
Na de inhoudelijke presentatie is er de mogelijkheid tot een rondleiding door de drukkerij van WM Veenstra. Zie hoe alles wordt gemaakt, welke technieken er worden gebruikt en dat zelfs machines van 100 jaar oud nog een rol vervullen….

Aanmelden
Deelname voor leden van MKB Noord en relaties van WM Veenstra en Daarom, is kosteloos. Ben je geen lid of relatie dan betaalt je €40,-. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een routebeschrijving. Voor deze bijeenkomst zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Je aanmelding is pas definitief na de bevestiging vanuit MKB Noord.

 

 

 


Programma
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Opening door MKB Noord
15.20 uur Inleiding door WM Veenstra – Hoe is de wereld van de digitale druk/print veranderd
15.45 uur Inleiding door Wolter van der  Weide van Daarom over de kracht van de combinatie tussen druk en online
16.15 uur Vragen uit de zaal
16.30 uur Rondleiding door drukkerij van WM Veenstra

Graag tot ziens op dinsdag 10 juli!