Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Als vervolg op de inspiratiesessie van 16 april over de rol die online marketing voor uw bedrijf kan spelen, zal op dinsdag 19 mei  van 9.00 – 9.45 uur het beloofde praktijkgerichte vervolg plaatsvinden.

Wat gaan we doen?
We gaan naar de online profilering van úw bedrijf kijken: hoe staat de website ervoor en hoe beweegt u zich op social media?
Tijdens de sessie zal online marketing bureau Daar-om van (een selectie van) de aangeboden bedrijven het online gedrag bespreken en u met tips en tops, do’s en don’ts van praktische informatie voorzien. Natuurlijk is er tussendoor ruimte om uw vragen te stellen.

Aanmelden 
Bij uw opgave kunt u aangeven of we uw online profilering mogen bespreken. Als u wilt dat uw online profilering onder de loep wordt genomen dan adviseren wij u zich zo spoedig mogelijk op te geven in verband met de noodzakelijke voorbereidingen.
Uiteraard kunt u zich ook aanmelden als deelnemer, zonder dat uw website wordt besproken.
U kunt deelnemen aan deze meeting via uw eigen laptop door u op te geven door hier te klikken.

Aanmelden kan tot maandag 18 mei 15.00 uur en u ontvangt dezelfde middag via uw emailadres de toegangscode voor de meeting.

Wij houden rekening met maximaal 100 deelnemers en geven voorrang aan onze leden van MKB Noord en VNO-NCW Noord.

Graag tot ziens op 19 mei!

 

NB. Omdat Daar-om Kennispartner is van VNO-NCW MKB Noord, mogen zij aan de deelnemers eenmalig een informatieve mail sturen na de online meeting.