MKB Winterwandeling

U bevindt zich hier::/MKB Winterwandeling
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

MKB Noord en Univé nodigen je van harte uit voor de MKB Winterwandeling van 2019 op 6 februari 2019!

Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar met een stevige maar aangename wandeling om de goede voornemens voor het komende jaar te bespreken en tegelijkertijd de hapjes en drankjes van de feestdagen ‘er weer af te lopen’. Dit jaar hebben we opnieuw een leuke en inspirerende locatie gevonden: Kasteel van Ecomotion te Kolham.

Na de opening door onze voorzitter Gerard Kremer zal kennispartner Univé op luchtige wijze de zaal meenemen op het thema ‘Coöperatief Ondernemen’.  Rudolf Doornkamp, werkzaam bij Univé op de thema’s New Business en Innovatie, zal de interactieve inleiding voor zijn rekening nemen. In zijn verhaal zal hij onder andere vertellen over het gezamenlijke initiatief van Univé en de Hanzehogeschool: De Innovatiewerkplaats. ‘30.000 studenten staan klaar voor het mkb in Noord Nederland’ is zijn stelling.

Na deze inleiding lopen we, onder begeleiding van Staatsbosbeheer, een mooie wandelroute van ongeveer een uur door natuurgebied ’t Roegwold. Tijdens de wandeling is er volop gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Zoals u van ons gewend bent is er halverwege de wandeling de mogelijkheid om je op te warmen met een glaasje glühwein of een kop warme chocolademelk. Direct na de wandeling staat er een winters buffet – snert met roggebrood en spek- voor je klaar.

Aanmelden
Meld je snel aan, er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Leden van MKB Noord en relaties van Univé hebben voorrang bij de inschrijving. Je aanmelding is definitief na een bevestiging vanuit MKB Noord. Wij werken vanaf 2019 met een no-show policy. Dit betekent dat je je kosteloos kunt aan- en afmelden. Indien je jezelf wilt afmelden kan dit zonder opgaaf van reden tot 3 uren voorafgaand aan het event. Indien je jezelf niet hebt afgemeld wordt een no-show boete in rekening gebracht van EUR 35,-.

Programma
14.30 uur Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur Welkom door Gerard Kremer, voorzitter MKB Noord
15.10 uur Inleiding door Rudolf Doornkamp ‘Coöperatief Ondernemen’. 
15.40 uur Korte toelichting op de wandeling door Dick de Boer van Ecomotion
15.50 uur Lopen door natuurgebied ’t Roegwold onder begeleiding van een gids
17.00 uur Afsluiting door MKB Noord en aansluitend  borrel met snertbuffet

Graag tot ziens op 6 februari aanstaande!