Halve Finale Young Business Award 2018

U bevindt zich hier::/Halve Finale Young Business Award 2018
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

MKB Noord is partner van de Young Business Award. Dat is de reden dat we je graag uitnodigen om de Young Business Award (YBA) halve-finale in Groningen op dinsdag 27 maart (inloop 19:00 uur) te bezoeken.

De zes startups die op dit podium pitchen veroveren razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. In rap tempo brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt, kunnen bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil, of anders worden ze wel weggeblazen door deze nieuwe generatie startup entrepreneurs.

In MartiniPlaza komen zes (van de twaalf) halvefinalisten in actie. Dit is de crème de la crème van de Nederlandse startupscene. Elke halvefinalist heeft slechts 60 seconden de tijd om iedereen te overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de jury onder leiding van Top Dutch campagneleider Gerard de Boer de regie voor acht minuten over. Slechts twee startups keren huiswaarts met een YBA-finale-ticket opzak. Deze geeft toegang om voor 800+ bezoekers te pitchen voor 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Programma
19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off programma
21:00 uur Start Netwerken
21:30 uur Bekendmaking eerste twee finalisten

Het bezoeken van dit startupevent is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Van harte welkom op deze leuke, verrassende avond.

Let op: op 17 april is de andere halve finale in Leeuwarden, de finale vind op 28 juni plaats in Emmen! Hiervoor ontvang je nog een uitnodiging.

 

 

 

Graag tot ziens op 27 maart aanstaande!

Met vriendelijke groet,

MKB Noord