MKB Ondernemersavond

U bevindt zich hier::/MKB Ondernemersavond
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 2 oktober 2018 weer een interessante bijeenkomst. We zijn dit keer te gast in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen. Het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

Ondernemen 2030!
Technologische ontwikkelingen in het MKB

Nieuwe trends in het MKB volgen elkaar in rap tempo op. Ze bieden nieuwe kansen voor jou als ondernemer en jouw bedrijf. Maar hoe blijf je op de hoogte van deze ontwikkelingen en hoe kun je inspelen op deze trends? Tijdens deze MKB Ondernemersavond gaan we dieper in op een aantal van deze belangrijke trends en laten we zien wat de effecten hiervan zullen zijn op de economie. Ervaringsdeskundigen van ZiuZ Visual Intelligence en Microsoft delen hun kennis en expertise op interactieve wijze.

Het belooft dus wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld u vandaag nog aan!

 

 

 

Programma
18:00 uur Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:50 uur Welkom door en introductie door dagvoorzitter
19:10 uur Ondernemen 2030 – Technologie in het MKB
20:30 uur Netwerkborrel
22:00 uur Einde

Locatie & Catering
De MKB Ondernemersavond vindt plaats in Congrescentrum Hanze Plaza, Protonstraat 16 in Groningen. Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties. Gratis parkeren.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de volgende MKB Ondernemersavond? Klik dan op bovenstaande button. Wanneer u op de button klikt, komt u terecht op de website van Eventbrite. U kunt zich aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Wilt u meer informatie over de MKB Ondernemersavond dan klikt u hier voor de website.

Graag tot ziens op 2 oktober a.s.

MKB Noord