MKB Ondernemersavond

U bevindt zich hier::/MKB Ondernemersavond
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 26 juni 2018 weer een interessante bijeenkomst. We zijn dit keer te gast in Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen, om vervolgens af te sluiten in Brouwerij Maallust. Het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

Van imago naar identiteit!
Hoe (employer) branding van invloed kan zijn op je bedrijfsresultaat.

In de huidige economie is het van groot belang dat je als organisatie onderscheidend bent. Steeds vaker gaat het niet langer om het daadwerkelijke product, maar kiezen opdrachtgevers voor een totaal concept. In de afgelopen jaren zijn steeds meer bedrijven zich bewust van de noodzaak om te werken aan een duidelijke identiteit. Waar sta je als bedrijf voor en op welke wijze wordt dit doorvertaald in alle bedrijfsprocessen. Een goede (employer) branding is hierbij van groot belang, want als ondernemer en als medewerker ben je hét uithangbord van het bedrijf.

Tijdens deze MKB Ondernemersavond presenteert de organisatie Werk in Zicht cijfers en feiten over de arbeidsmarkt. Welke ontwikkelingen zijn er waar te nemen en hoe is dit van invloed op uw onderneming?
Yves Pilet, schrijver van het boek ‘Boost your employer brand’, neemt de aanwezigen vervolgens mee in de wereld van de branding. Vaak geassocieerd met grotere bedrijven, maar net zo relevant voor de kleinere ondernemer. Op interactieve wijze worden de verschillen duidelijk en worden concrete handvatten aangereikt om zelf actief aan de slag te gaan.

Tot slot zullen twee succesvolle ondernemingen, Voys (Mark van der Veen) en Maallust (Bert Pathuis), vertellen hoe zij branding inpassen binnen het bedrijf.

Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!

Aanmelden voor de MKB Ondernemersavond op dinsdag 26 juni kan hier. Wanneer u op de link klikt, komt u terecht op de website van Eventbrite. U kunt zich aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Wilt u meer informatie over de MKB Ondernemersavond dan klikt u hier voor de website.

 

 

 

 


Programma
18:00 uur  Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:45 uur  Welkom door en introductie door dagvoorzitter
19:00 uur  Arbeidsmarktinformatie en (employer) branding
19.20 uur  Best practices
20:15 uur  Netwerkborrel
22:00 uur  Einde


Locatie & Catering
De MKB Ondernemersavond vindt plaats in het Verenigingsgebouw, Hoofdweg 116 in Veenhuizen.
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties. Gratis parkeren.
De netwerkborrel vindt plaats bij bierbrouwerij Maallust.