MKB Ondernemersavond

U bevindt zich hier::Home/MKB Ondernemersavond
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op 27 juni 2017 staat de tweede MKB Ondernemersavond van dit jaar op de planning. We zijn dit keer te gast in het Provinciehuis van Drenthe en het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

‘Coaching on Tour – voor ondernemers met ambitie’

Als ondernemer word je dagelijks geconfronteerd met allerlei facetten binnen je bedrijf en het nemen van de juiste beslissingen is niet altijd even gemakkelijk. Tijdens deze avond nemen wij u aan de hand van inspirerende sprekers en praktijkvoorbeelden mee in hoe coaching kan bijdragen aan uw rol als ondernemer én de groei van uw bedrijf.


Renate Groenewold
VitaKompas

Renate Groenewold weet als geen ander wat presteren betekent en neemt u tijdens de avond mee in haar verhaal. Als topsporter werd zij drie maal wereldkampioen, behaalde zij twee keer Olympisch zilver en was zij Olympisch coach. Onmisbare kwaliteiten zijn het kunnen presteren onder hoge druk, geloven in jezelf, doorzetten en kunnen pieken op vooraf vastgestelde momenten. Vanuit haar organisatie, VitaKompas, helpt zij ondernemers en hun medewerkers deze  kwaliteiten naar voren te halen. Klik hier voor meer informatie.


 Geert Kamps
 Windeffect

Richting binnen organisaties wordt bereikt wanneer helder is wat individuele en teamdoelen zijn. Doelen geven richting en een kader om behaalde resultaten te toetsen.  Echte verandering start met de bereidheid van ieder mens om zichzelf te willen ontwikkelen. Binnen een team betekent dat de bereidheid om oude paden te verlaten en nieuwe, effectievere paden in te slaan.

Ondernemer en trainer Geert Kamps van het bedrijf Windeffect, daagt mensen uit om hun unieke talenten te herkennen, te gebruiken en te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.


Elise van der Laan & Toine Straatman
Van Straat tot Laan

Theatrale belevingen met een lach! Leer door te lachen en samen iets te beleven. Met een flinke scheut theater er overheen heb je het perfecte recept voor een productieve en leerzame (mid)dag! Dat ligt ten grondslag aan alle producten die Van Straat tot Laan producties u aanbiedt. Klik hier voor meer informatie.


Programma
18:00 uur          Inloop met eenvoudig broodjes buffet
18:45 uur          Opening door Van Straat tot Laan met aandacht voor “Ondernemer coacht Ondernemer”
19:00 uur          Renate Groenewold
19:30 uur          Coaching on Tour met Geert Kamps en van Straat tot Laan
20:15 uur          Netwerkborrel met speedsessies: “Is coaching iets voor mij?”
22:00 uur          Einde

Locatie & Catering
De MKB Ondernemersavond vindt plaats in het Provinciehuis Drenthe, aan de Westerbrink 1 in Assen.
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties.

Aanmelden
Aanmelden voor de volgende MKB Ondernemersavond op dinsdag 27 juni kan hier. Wanneer u op de link klikt komt u terecht op de website van Eventbrite. U kunt zich aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Tijdens het aanmelden kunt u ervoor kiezen om uzelf alvast in te schrijven voor een speeddate met één van de professionele coaches om te zien of coaching iets voor u is!