MKB Bijeenkomst tijdens PD Drenthe: Essent en MKB Noord presenteren samen met de promotiedagen Drenthe: Jaap Bressers!

U bevindt zich hier::/MKB Bijeenkomst tijdens PD Drenthe: Essent en MKB Noord presenteren samen met de promotiedagen Drenthe: Jaap Bressers!
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Jaap wakkert de interne motivatie aan om met duurzaamheid aan de slag te gaan met kleine, overzichtelijke en vooral praktische stappen.

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker – Nederlands eerste sit-down comedian. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt.

Op 16 april komt hij op de PD Drenthe noordelijke ondernemers nieuwsgierig maken naar de kracht van duurzaamheid. Duurzaamheid is soms zo ontzettend groot, het is een thema waarin je makkelijk verdwaalt. Jaap wakkert de interne motivatie aan om met duurzaamheid aan de slag te gaan met kleine, overzichtelijke en vooral praktische stappen. Hij laat je nadenken over wat werkt, waar jouw mogelijkheden liggen en hoe je die kunt benutten. Wat er ook gebeurt, zoals Jaap altijd zegt: ‘waar een wiel is, is een weg’.

Wil je het optreden van Jaap Bressers niet missen, vraag dan kosteloos een e-ticket aan via onderstaande link. Je ontvangt dan ook direct een toegangskaart voor de rest van de beursdag!

SLOW DATES!
Vraag je je af hoe jouw bedrijf duurzamer kan worden of ben je op zoek naar advies op maat om energie te besparen? Of heb je een andere energie gerelateerde vraag die specifiek geldt voor jouw organisatie/bedrijf? Graag bieden Essent Zakelijk en MKB Noord je een stukje maatwerkadvies aan door je mogelijkheid te bieden om 1-op-1 in gesprek te gaan met een energieadviseur die je verder kan helpen met al je energievraagstukken. Meld je nu aan voor een ‘slow date’ van ongeveer 15 minuten. De dates vinden de gehele dag plaats. Na je aanmelding nemen wij contact met je op om een geschikt tijdstip te vinden. Dan kan HIER