Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ben je pas lid van MKB Noord of overweeg je lid te gaan worden?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor onze digitale kennismakings-bijeenkomst op donderdag 8 april 2021 van 9:00 tot 10.00 uur om sfeer te proeven en kennis te maken met onze vereniging. Tijdens deze digitale bijeenkomst willen wij jou de kans bieden om zowel onze vereniging als elkaar beter te leren kennen.

Het verenigingsgevoel speelt een belangrijke rol bij MKB Noord.
Wij organiseren jaarlijks diverse interessante ledenbijeenkomsten, waarbij je gericht kunt netwerken om meer zaken met elkaar te doen, om kennis en ervaringen te delen over praktische ondernemingsvragen of actuele thema’s die voor jou als ondernemer van belang zijn.

Hiermee kunnen we samen zorgen voor een optimaal ondernemings-klimaat voor Noord Nederland, waarbij we jou in de gelegenheid willen stellen om er als persoon, bedrijf én regio beter van te worden. Wij vernemen graag van je wat je van MKB Noord verwacht en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij organiseren meerdere kennismakingsbijeenkomsten per jaar, dus mocht het beter passen om bij een andere gelegenheid aan te schuiven dan kan dat ook. Je zult daarvoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Het programma van 8 april 2021 zal bestaan uit:

Kennismakingsrondje

Presentatie over MKB Noord door Marianne Waanders

Gelegenheid tot het stellen van vragen

Je kunt je aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden