Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Vorig jaar hebben we met een aantal ondernemers die deelnamen aan ‘de Google Workout’ het hoofdkantoor van Google in Amsterdam bezocht. Zowel MKB Noord als kennispartner Daar[om] zijn blij dat we nog een keer langs mogen komen met onze leden en relaties. Een kans die niet heel vaak voorbij komt!

Op 11 december aanstaande zijn we opnieuw welkom in Amsterdam. Naast een ‘kijkje op de afdeling’, krijgen we een presentatie van Floris van Peppel en Wolter van der Weide. De sfeer is informeel, alle vragen die je hebt over digitale trends en zoekgedrag kun je dan stellen. We sluiten het bezoek af met een lunch, geheel in Google style.

Aanmelden
Het aantal beschikbare plaatsen is helaas beperkt. Geef je dus vandaag nog op voor deze unieke bijeenkomst! Leden van MKB-Noord en relaties van Daar[om] hebben voorrang bij de inschrijving. Je aanmelding is pas definitief na een bevestiging vanuit MKB-Noord. Bij een no show, zonder afmelding, zijn we helaas genoodzaakt om € 40,- in rekening te brengen. Het vervoer is op eigen gelegenheid.

Programma
10:30 – 10:35 uur Welkom door MKB Noord – Rinze van der Born
10:35 – 11:15 uur Presentatie Google: Floris van Peppel “Digitale trends en technologie van Google”
11:15 – 12:00 uur Presentatie Daar[om] Wolter van der Weide “Hoe breng je dit in de praktijk?”
12:30 – 13:30 uur Lunch

 

 

 

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op dinsdag 11 december!