Energiewacht uit Assen Vitaalste Bedrijf van Drenthe

U bevindt zich hier:://Energiewacht uit Assen Vitaalste Bedrijf van Drenthe

Energiewacht uit Assen Vitaalste Bedrijf van Drenthe

Installatiebedrijf Energiewacht NV uit Assen is Het Vitaalste Bedrijf van Drenthe. Voormalig zwemmer Pieter van den Hoogenband overhandigde de prijs vandaag aan directeur Marco Meijer. Volgens juryvoorzitter Van den Hoogenband investeert het bedrijf het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Energiewacht liet NewComm IT en ICT-bedrijf Verentis achter zich. Energiewacht begon eind 2015 het project Eigenwijs in balans. In samenspraak met onder meer vertegenwoordigers van de 400 medewerkers werd een plan opgesteld om vitaliteit meer onder de aandacht van de collega’s te krijgen. De medewerkers van Energiewacht zijn trots op hun bedrijf. Dat voel je.

“Energiewacht is een absolute koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid”, zegt Van den Hoogenband. “Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten. Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om stress verminderen, maar ook over goed slapen.”

Succesvollere ondernemers
Een werkgever speelt daar volgens Van den Hoogenband een belangrijke rol in. “Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers. Dat bewijst Energiewacht als geen ander.”

De voormalig zwemmer bracht Energiewacht vandaag een verrassingsbezoek. De Drentse winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt 23 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Zalsman uit Zwolle, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

 

By |2017-04-20T12:19:52+00:0020-04-2017|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter