Vernieuwde 123subsidie.nl gelanceerd op de dag van de ondernemer

U bevindt zich hier:://Vernieuwde 123subsidie.nl gelanceerd op de dag van de ondernemer

Vernieuwde 123subsidie.nl gelanceerd op de dag van de ondernemer

Vanaf nu ook subsidieadviseurs op 123subsidie.nl

Afgelopen vrijdag, tijdens de Dag van de Ondernemer, is de vernieuwde website www.123subsidie.nl gelanceerd. Dit gebeurde op de grootste vrijdagmiddagborrel van Noord-Nederland, ten overstaan van zo’n 300 ondernemers, beleidsmakers en intermediaire partijen.
123subsidie.nl geeft een overzicht van alle subsidies, fondsen, kredieten om noordelijke ondernemers te helpen.

Ranking the subsidieadviseurs

Vanaf nu is er ook een lijst met subsidieadviesbureaus op de website te vinden. Collega-ondernemers kunnen een recensie achterlaten over de subsidieadviseurs, waardoor andere ondernemers snel kunnen zien welke adviseur het beste bij hen past.
Katoele: “Mooi en innovatief idee om subsidieadviseurs te kunnen ranken. Ik ben er ook blij mee, want ik ben een groot voorstander van marktwerking.”

Dag van de Ondernemer
Drents gedeputeerde Henk Brink en Janmar Katoele, van Katoele Subsidie Experts, waren de tafelgasten van Arno van der Heyden tijdens de talkshow ‘Oei ik groei’.
Henk Brink, lid van de Bestuurscommissie EZ van het SNN, riep tijdens de Dag van de Ondernemer de aanwezige ondernemers op om actief gebruik te maken van de vernieuwde website:
“Er is nu een website die je volledig faciliteert in geld en advies om je innovatieve idee na te jagen. Maak gebruik van de mogelijkheden die je geboden worden en GROEI!”
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat werkt samen met 123subsidie en zet data en ICT in om innovatieve ondernemers te ondersteunen.

De Friday Move vrijdagmiddagborrel met Wilfred Genee met daaraan voorafgaand de talkshow ‘Oei ik groei’ werden georganiseerd door het SNN samen met EBG, VNO-NCW Noord en MKB-Noord. De talkshow en de borrel waren onderdeel van het Ondernemersevent van EBG dat plaatsvond in BuildinG.

Ook op zoek naar een subsidie die bij u past?
Ga naar de site 123.subsidie.nl.

By |2017-11-23T11:17:25+00:0023-11-2017|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter