Veel energie tijdens de Nazomerwandeling in Appelscha

“Wat waren we hier weer aan toe!”

Hoe vaak we dit niet hebben gehoord tijdens de allereerste fysieke bijeenkomst sinds Corona zijn intrede deed. Samen met kennispartner Univé hadden we het genoegen deze middag met onze MKB leden te mogen beleven. De energie bleef de hele middag om ons hangen.

Bij Joyce Walstra, voorzitter MKB Noord, die de aanwezige leden uitnodigde om toch vooral aan de bel te trekken met opmerkingen, vragen en ideeën en er niet meer rond te blijven lopen. Wij zijn er voor jullie en we hebben elkaar nodig. Nu misschien wel meer dan ooit.

Carina Wolters van Online Heisa wist vervolgens op enthousiaste wijze onze kennis op het gebied van LinkedIn naar een hoger plan te tillen. Tijdens de wandeling door het Drents Friese Wold, begeleid door boswachters van Staatsbosbeheer, werd er nog druk over nagepraat en gelinked. Ook werd de uitnodiging van Joyce meteen ter harte genomen. Kortom, we zijn weer heerlijk ouderwets aan het netwerken geweest!

Dus op naar de volgende bijeenkomsten!

Op 4 september is de opening van het verenigingsjaar.

Op 7 september is er een bijeenkomst over belangenbehartiging voor besturen van ondernemersverenigingen. 17 september gaan we het met Daar-om.nl hebben over Strategie en waarde propositie en op 22 september is de eerste (deze keer digitale) Kennismakingsbijeenkomst voor (vrij) nieuwe leden van MKB Noord of mensen die overwegen lid te worden. Opgeven kan via onze website, de mail die u heeft ontvangen of door te mailen naar noord@mkb.nl.

Graag tot spoedig ziens!