UWV Inspiratiedag voor werkgevers in Noord Nederland

U bevindt zich hier:://UWV Inspiratiedag voor werkgevers in Noord Nederland

UWV Inspiratiedag voor werkgevers in Noord Nederland

UWV organiseert op 1 mei een Inspiratiedag waarop werkgevers uit Noord Nederland nieuw talent ontmoeten, leren keuzevalkuilen te vermijden en kunnen netwerken. De middag begint met een workshop door Rob Creemers, oprichter van het trendwatcherskantoor TechnoTrends. Hij presenteert de huidige trends op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, vergrijzing, globalisering en energie. Hij schetst een toekomstbeeld waarin we ontwikkelingen op de voet kunnen volgen en beïnvloeden, maar waardoor de wereld ook tegen zijn grenzen aanloopt. De vraag is hoe we hiermee omgaan, hoe de arbeidskracht van de toekomst eruitziet en welke competenties belangrijk worden.

Daarna volgt een theatershow van neuropsycholoog Erik Scherder. Hij laat zien dat uitdagingen hersenen laten werken en groeien. Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom haken hierop in en laten ons zien dat onze keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we soms denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze valkuilen te vermijden.

Datum
1 mei van 13.30 tot 17.00 (aansluitend netwerkborrel).

Plaats
De Harmonie in Leeuwarden.

Programma
13.30 uur – 14.30 uur workshop ‘Technologie als zegen en zorg’.
14.45 uur – 16.00 uur theatershow ‘The Manipulation Game: Hoe maak ik zuivere keuzes?’
16.00 uur – 17.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar WGDFriesland@uwv.nl.

Aan de Inspiratiedag zijn geen kosten verbonden. Werkgevers uit Groningen en Drenthe kunnen er ook voor kiezen om met een speciale werkgeversbus te reizen, dit is inclusief een luxe lunch.

Uitnodiging_Inspiratiedag

By |2017-05-19T10:05:33+00:005-04-2017|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter