Uitnodiging fakkeltocht vrijdag aanstaande

U bevindt zich hier:://Uitnodiging fakkeltocht vrijdag aanstaande

Uitnodiging fakkeltocht vrijdag aanstaande

Komende vrijdag 19 januari organiseert de Groninger Bodem Beweging een fakkeltocht door de binnenstad van Groningen als protest tegen de gang van zaken rondom de gaswinningsschade. Na de forse aardschok vorige week maandag bij Zeerijp is er weer volop aandacht voor het aardbevingsgebied, de schadeafhandeling en de gang van zaken in de politiek.

Als VNO-NCW MKB Noord willen we zichtbaar onze betrokkenheid laten zien door deel te nemen aan deze fakkeltocht. Enkele leden hebben al aangegeven daar bij te zijn en ik zou ook de andere leden graag uitnodigen zich aan te sluiten bij deze groep.  Vanuit de organisatie is aangegeven dat het mogelijk is om spandoeken mee te nemen en daar willen we graag gebruik van maken. Als jullie suggesties hebben voor deze spandoeken, dan hoor ik dat graag.

De fakkeltocht start om 19.30 uur aan de Vismarkt in Groningen. Wij verzamelen om uiterlijk 19.00 uur buiten bij ’t Feithhuis om van daaruit gezamenlijk naar de Vismarkt te vertrekken. Uiteraard zorgen we voor een warme ontvangst in samenwerking met ‘t Feithhuis. Het zou fijn zijn als jullie even laten weten of je aansluit bij onze groep door een mail te sturen naar kok@vnoncw-mkbnoord.nl . Ik ontvang de reacties graag voor donderdag aanstaande 12.00 uur.

Parkeren kan bij de parkeergarage onder het Provinciehuis. Een andere goede optie om te parkeren is de parkeergarage aan de Ossenmarkt.

Graag zie ik jullie komende vrijdag bij ’t Feithhuis!

Hartelijke groet,
Lambert Zwiers
Directeur VNO-NCW MKB Noord

By |2018-01-17T14:52:58+00:0017-01-2018|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter