Onderzoek: hoe innovatief is jouw bedrijf? Noord-Nederlandse Innovatiemonitor van start

Het is weer tijd voor de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor. De Innovatiemonitor brengt de innovatieactiviteiten, -investeringen en -prestaties van het noordelijke mkb in kaart. VNO-NCW MKB Noord is partner van dit onderzoek. Vinci, het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), het SNN en andere partners bevragen jaarlijks zo’n vijfduizend mkb’ers. De resultaten van het onderzoek worden in juni gepubliceerd en komen terug in het innovatiebeleid voor het Noorden.

Hoe presteer jij ten opzichte van concullega’s?

Als je de Innovatiemonitor invult, dan ontvang je een persoonlijk innovatiepaspoort. Hierin worden de innovatieactiviteiten en –prestaties van jouw bedrijf vergeleken met die van soortgelijke bedrijven uit de regio. Je krijgt ook een overzicht van de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf.

 Vul de vragenlijst in

Je kan de Innovatiemonitor van 12 maart t/m 1 april invullen op de website van de Rijksuniversiteit Groningen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Je ontvangt je innovatiepaspoort nadat we de onderzoeksresultaten hebben geanalyseerd.

LINK naar de vragenlijst.

Meer weten?

Voor meer informatie over de Innovatiemonitor kun je contact opnemen met prof. dr. Thijs Broekhuizen, professor Innovatiemanagement & Strategie aan de RUG. Mail naar t.l.j.broekhuizen@rug.nl of bel 050-3633777. Vanuit VNO-NCW MKB Noord is Sandra Pot betrokken: pot@vnoncw-mkbnoord.nl of bel: 050-5343844.