VNO-NCW MKB Noord biedt ondernemers verschillende activiteiten en projecten die het ondernemerschap versterken. Ondernemers, zeker in het mkb, zijn vaak druk met de dagelijkse gang van zaken en vervullen verschillende rollen, omdat zij zonder stafafdeling werken. De activiteiten van onze vereniging zijn erop gericht om ondernemers hierin te ondersteunen en de ondernemer en onderneming te versterken.

JOUW ZAAK, JOUW TOEKOMST

MKB Noord en de provincie Groningen willen retailers in de provincie vooruit helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat. Je kiest zelf met welk thema je aan de slag wilt. De provincie Groningen maakt meedoen laagdrempelig: je krijgt 50% van de kosten vergoed via de Groninger Ondernemersregeling.

Jouw Zaak Jouw Toekomst

 

MKB KANSRIJK: VERSNEL JE SUCCES

Het nieuwe ondernemerschapsprogramma MKB Kansrijk van MKB Noord wil je inspireren en helpen om te vernieuwen en succesvol te ondernemen. Provincie Groningen ondersteunt dit programma.

MKB Kansrijk

 

INNOVATIEHUIS DRACHTEN

Het Innovatiehuis Drachten is opgericht om u, een ondernemer die graag wil innoveren, te helpen bij het doorbreken van de waan van de dag. Zodat u sneller de volgende stap kunt zetten.

Lees meer 

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het thema ondernemerschap? Dan kunt u contact opnemen met Sandra Pot, via pot@vnoncw-mkbnoord.nl of 050-534 38 44.