Ondernemers in het zonnetje gezet op ‘Dag van de Ondernemer’

U bevindt zich hier:://Ondernemers in het zonnetje gezet op ‘Dag van de Ondernemer’

Ondernemers in het zonnetje gezet op ‘Dag van de Ondernemer’

MKB-Nederland heeft vorig jaar elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. De dag moet een traditie worden om het ondernemerschap te vieren en ondernemers in het zonnetje te zetten. MKB Noord organiseert tijdens deze tweede  ‘Dag van de Ondernemer’ op 17 november de grootste vrijdagmiddagborrel van Noord-Nederland.

Deze borrel zal live worden uitgezonden op BNR vanuit BuildinG tijdens The Friday Move en is onderdeel van het Ondernemersevent, en wordt georganiseerd in samenwerking met het Economic Board Groningen en het Samenwerkingsverband Noord Nederland. De presentatie is in handen van Wilfred Genee en ruim  300 ondernemers hebben zich reeds aangemeld.

Ongekende waarde
Er bestaat in Nederland een dag voor zo ongeveer alles en iedereen, maar een Dag van de Ondernemer was er tot een jaar geleden nog niet. Terwijl ondernemers van ongekende waarde zijn voor ons land. Ze opereren voor eigen rekening en risico, creëren groei, banen en dragen in hoge mate bij aan onze welvaart.

“Ze verdienen daarvoor ons respect”, zegt voorzitter Gerard Kremer van MKB-Noord. “Met de Dag van de Ondernemer willen we ondernemers expliciet bedanken voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. Een positieve dag waarop we hen een welgemeende schouderklop geven en onze blijk van waardering uitdragen. Uiteindelijk moet de dag ook een bijdrage leveren aan het imago van het zelfstandig ondernemerschap en toekomstige ondernemers stimuleren de sprong te wagen.”

Initiatieven Noord-Nederland

In Noord-Nederland is dit initiatief breed opgepakt. Zo is Erik Ziengs (Tweede Kamerlid VVD) bezoekt de JUMBO supermarkt van Froukje Sloot in Stadskanaal en Matthijs Sienot (Tweede Kamerlid D66) gaat naar Hotel Tjongervallei van Frans Heesen in Delfstrahuizen. Emile Roemer (fractievoorzitter SP) bezoekt Gieterij Borcherts B.V. in Sappemeer.

Tijdens de avond van de ondernemer in de gemeente Stadskanaal zal voorzitter van MKB Noord Gerard Kremer worden geïnterviewd door RTV-Noord presentator Marcel Nieuwenweg. Daarnaast zal de Ondernemingsprijs 2017 worden uitgereikt.

Meld je hier aan voor de ‘Dag van de Ondernemer’.

By |2017-11-16T14:35:37+00:0016-11-2017|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter