Noord-Nederlandse Innovatiemonitor

U bevindt zich hier:://Noord-Nederlandse Innovatiemonitor

Noord-Nederlandse Innovatiemonitor

Beste ondernemer,

Het expertisecentrum VinCi van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG), het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) en MKB Noord nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de vierde editie van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor.

De Noord-Nederlandse Innovatiemonitor 2018
Aan de hand van de Innovatiemonitor, gelanceerd in 2015, brengen we jaarlijks de innovatieactiviteiten, -investeringen en -prestaties van het noordelijke midden- en kleinbedrijf (MKB) in kaart. Deelname groeit jaarlijks en de vragenlijst gaat dit jaar naar zo’n 6000 noordelijke ondernemers.

Je eigen innovatiepaspoort
Deelnemende mkb’ers ontvangen een persoonlijk Innovatiepaspoort: een overzicht van hoe hun bedrijf scoort op belangrijke innovatie-indicatoren. In dit paspoort worden de innovatieactiviteiten en -prestaties van de onderneming vergeleken met gelijksoortige bedrijven in Noord-Nederland.

In de monitor van 2018 staan de volgende thema’s centraal: financiering van innovatie, maatschappelijke versus economische innovatie doelstellingen, en nieuwe technologieën voor innovatie. De resultaten worden gepresenteerd in een hoofdrapport en een aantal deelrapporten die voor u toegankelijk zijn.

Meedoen
Wilt je ook meedoen? Vul dan voor 1 april de online vragenlijst in op de website van de Rijksuniversiteit Groningen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. U ontvangt uw persoonlijke Innovatiepaspoort na de analyse van alle resultaten.

De verstrekte gegevens zijn alleen toegankelijk voor de betrokken onderzoekers van de RuG en worden vertrouwelijk behandeld. Dit betekent dat de betrokken onderzoekers van de RuG geen individuele gegevens van bedrijven openbaar zullen maken of doorspelen aan andere partners.

 

 

 

Meer informatie
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel of mail dan met Prof. dr. Dries Faems, Hoogleraar Innovatie & Organisatie aan de RUG (d.l.m.faems@rug.nl / 0503637296) of met Luc Hulsman, Programmabeheerder van het SNN (hulsman@snn.eu / 0505224945).

Hartelijk dank alvast voor het invullen van de vragenlijst.

Met vriendelijke groet,
Mede namens de RUG en het SNN,

Lambert Zwiers
Directeur MKB Noord


De innovatiemonitor is een initiatief van de RuG en het SNN . Daarnaast zijn MKB Noord, VNO-NCW Noord, TCNN, NOM, PNO Consultants, de Water Alliance en het Octrooicentrum Nederland als strategische partners bij dit initiatief betrokken. 

By |2018-03-21T11:51:26+00:0021-03-2018|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter