MKB Kansrijk: versnel je succes!

U bevindt zich hier:://MKB Kansrijk: versnel je succes!

MKB Kansrijk: versnel je succes!

Hoe werk je aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf? Dé uitdaging voor ondernemers in deze snel veranderende tijden is continu vernieuwen om succesvol te blijven. Groei en ondernemerschap gaan allang niet meer alleen over (nog meer) winst maken. Succesfactoren in het ondernemerschap van nu zijn: wendbaarheid, bevlogenheid en vernieuwing. Door de drukte en de waan van de dag blijven er nog wel eens kansen liggen. Zonde! Het nieuwe ondernemerschapsprogramma MKB Kansrijk van MKB Noord, ondersteund door de provincie Groningen, wil je daarom inspireren en helpen om te vernieuwen en succesvol te ondernemen.

MKB Kansrijk is bedoeld voor alle ondernemers in de provincie Groningen. Na vier startbijeenkomsten waar brainstormsessies zijn uitgevoerd is het maatwerkprogramma van MKB Kansrijk nu in ontwikkeling. Doel van het programma is om ondernemerschap te versterken. Het programma aanbod zal heel praktisch zijn.

Wil jij je succes versnellen? Voor meer informatie en verdere verloop over het programma aanbod kijk dan op https://kansrijk.mkbnoord.nl

By |2019-09-20T11:00:50+01:0020-09-2019|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter