Noord-Nederland: dé koploper duurzame energie

Noord-Nederland heeft alle facetten en argumenten om in de toekomst koploper op het gebied van duurzame energie te worden. Maar hoe realiseren we dit? Hoe maakt Noord-Nederland de transitie van grootste fossiele brandstofleverancier naar toonaangevende regio en hotspot voor duurzame technologieën en ideeën, succesvol?

Pas het toe
VNO-NCW MKB Noord roept het Noorden op om van innoveren naar implementeren te gaan. Ondernemers hebben de technieken en innovaties klaar liggen. Het is nu tijd om ze daadwerkelijk toe te passen. Durf als opdrachtgever samen met ondernemers deze exercitie aan te gaan! Creëer samen iconische projecten en processen. Praat niet over het verschil maken maar maak het verschil door te doen.  Als het ergens kan, dan is het  in Noord-Nederland.

VNO-NCW MKB Noord zet zich onder meer in voor:

Dit doen wij vooral met onze bijeenkomsten. Om zo de duurzame ambities van onze achterban, de Noordelijke ondernemers, te ondersteunen.

 

Meer informatie

Houd voor verdere ontwikkelingen deze website in de gaten of neem contact op met Mirjam Kramer, mail kramer@vnoncw-mkbnoord.nl of telefoon 050-534 38 44.