Kennispartnerschap MKB Noord

U bevindt zich hier::/Kennispartnerschap MKB Noord
Kennispartnerschap MKB Noord2020-03-27T16:14:18+01:00

Het kennispartnerschap tussen Flynth en MKB Noord heeft de ambitie om samen het maximale te halen uit het ondernemerschap van mkb ondernemers. Samen willen ze u als ondernemer inspireren, om continuïteit en groei te creëren en nieuwe mogelijkheden te benutten.

“Dat doen we door nauw samen te werken”, zegt directeur MKB Noord Lambert Zwiers. “We organiseren bijeenkomsten waar we onze kennis met onze leden kunnen delen. Deze bijeenkomsten worden altijd heel goed bezocht. Het geheim? Inspirerende sprekers, het inbrengen van het gezamenlijke netwerk en onderwerpen die er toe doen.”

Het partnerschap wordt steeds verder uitgebouwd. “We organiseren samen de MKB-Vriendelijkste gemeente, de winterwandeling en allerlei kennissessies”, zegt Piet Smittenberg, vestigingsdirecteur Flynth Groningen Assen. “Maar dat niet alleen. We zijn bezig met een strategie om de continuïteit van ons partnerschap te versterken en te verdiepen. Zo willen we verder kijken dan alleen de eigen netwerken. En we onderzoeken op welke manier we de impact op de samenleving beter kunnen organiseren.”