Jouw Zaak – Jouw Toekomst. Hoe ziet jouw zaak er over 5 jaar uit?

U bevindt zich hier:://Jouw Zaak – Jouw Toekomst. Hoe ziet jouw zaak er over 5 jaar uit?

Jouw Zaak – Jouw Toekomst. Hoe ziet jouw zaak er over 5 jaar uit?

Hoe zorg je er voor dat de klant bij je blijft komen? Hoe blijf je aangehaakt bij de nieuwe tijd en weet je kansen te benutten? Jouw Zaak – Jouw Toekomst is een ondernemerschapsprogramma speciaal voor retailers in de provincie Groningen. Samen met de provincie Groningen hebben we een ondernemerschapsprogramma ontwikkeld.

Het aanbod bestaat uit drie onderdelen: een individueel programma, een aanbod voor ondernemersverenigingen/winkelgebieden én een serie masterclasses.

Individueel maatwerkprogramma

Meer weten over Online Marketing? Wil je meer inzicht verkrijgen in wie je klant nu eigenlijk is? Zoek je naar de mogelijkheid om je zaak te vernieuwen? Dan is dit maatwerkprogramma wat voor jou! Via de Groninger Ondernemersregeling van de provincie krijg je maar liefst 50% van de kosten vergoed!

Collectief maatwerkprogramma

Wil je investeren in de klantvriendelijkheid van een winkelgebied? Samenwerken aan promotie van het centrum? Of investeren in de slagkracht en het organiserend vermogen van je vereniging? De provincie Groningen biedt via MKB Noord co-financiering aan ondernemersverenigingen. Dien snel je aanvraag in, en ga aan de slag.

Regionale masterclasses

Naast het programma voor individuele ondernemers én het programma voor verenigingen, bieden we in de regio gratis masterclasses aan over bijvoorbeeld: Trends in de Retailsector, klantvriendelijkheid en de kansen van online marketing. Houd de website in de gaten voor actuele data en locaties.

Meedoen? Of meer informatie nodig over het programma? Kijk op: https://retail.mkbgroningen.nl/.

 

By |2019-09-20T11:01:23+01:0020-09-2019|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter