Young Business Award – Finale 2018

U bevindt zich hier::/Young Business Award – Finale 2018
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

MKB-Noord is partner van de Young Business Award. Dat is de reden waarom wij je graag uitnodigen op donderdag 7 juni de finale van de Young Business Award 2018 in het Atlas Theater te Emmen bij te wonen.

Ontmoet samen met 800+ bezoeker de beste startups van Nederland die tijdens de finale van de Young Business Award 2018 strijden om 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’. Samen peuterde deze vier goudgerande finalisten zo’n 20 miljoen euro groeigeld los bij investeerders. Dit is de crème de la crème van de Nederlandse startup scene.

De vier finalisten (Hotelchamp, Somnox, We4Sea en InvoiceFinance) op dit podium veroveren razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. Met al miljoenen euro’s groeigeld opzak brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt, kunnen bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil, of anders worden ze wel weggeblazen door deze nieuwe generatie startup entrepreneurs.

Programma
19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off door presentator Jort Kelder
21:25 uur Bekendmaking winnaar Young Business Award 2018
21:30 uur Netwerken

Wilt u deze vier goudgerande startups ontmoeten? Meld jezelf dan nu via de onderstaande button (gratis) aan als bezoeker.