Sportief netwerken; Donar – Den Helder Suns

U bevindt zich hier::/Sportief netwerken; Donar – Den Helder Suns
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

ALLE KAARTEN ZIJN REEDS VERGEVEN. MELD JE JE NU NOG AAN DAN KOM JE OP DE WACHTLIJST TE STAAN. INDIEN ER EEN ANNULERING BIJ ONS BINNENKOMST BEHANDELEN WE DE VERZOEKEN OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST.

MKB-Noord en Afier nodigen je van harte uit voor de basketbalwedstrijd Donar-Den Helder Suns. Een bijeenkomst om kennisdeling te combineren met een sportieve netwerkborrel.

Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we een kort, informeel programma samengesteld. Je wordt welkom geheten door MKB-Noord in het theatercafé. Aansluitend zal Afier meer vertellen over het thema ‘Mensen voor cijfers’. Cijfers zijn belangrijk, maar de mens achter de cijfers is minstens zo belangrijk voor de moderne ondernemer. Steeds vaker betrekt de ondernemer zijn financiële professional actief bij de beleidsvorming en koersbepaling. Marc Oegema neemt je mee in het belang van een goede samenwerking tussen de ondernemer en zijn controller.

Programma
18.30 uur: Ontvangst met koffie in het Theatercafé
18.45 uur: Welkom door Marc Oegema van Afier accountants + adviseurs
19.15 uur: Naar de publieke tribune
19.30 uur: Start wedstrijd Donar – Den Helder Suns
20.15 uur: Pauze
20.30 uur: Vervolg wedstrijd Donar
21.15 uur: Einde wedstrijd en  kan de nazit plaats vinden in de Top Sport Lounge

Top Sport Lounge
Na de wedstrijd hebben bezoekers toegang tot de Top Sport Lounge. Dit is het gedeelte waar de businessclub van Donar na de wedstrijd samenkomt voor een hapje en een drankje. Je krijgt de eerste twee consumpties van ons!

Aanmelden
Het aantal beschikbare plaatsen is helaas beperkt tot 40. Geef je dus vandaag nog op voor deze bijeenkomst waarbij je niet alleen kennis kunt maken met ‘de mens voor de cijfers’, maar ook op een informele en sportieve manier kunt netwerken! Leden van MKB-Noord en relaties van Afier hebben voorrang bij de inschrijving. Je aanmelding is pas definitief na een bevestiging vanuit MKB-Noord. Bij een no show, zonder afmelding, zijn we helaas genoodzaakt €40,- in rekening te brengen.

 

 

 

Met vriendelijk groet en tot ziens op 27 november,

MKB-Noord en Afier