Laden Evenementen

Hoe zorg je ervoor dat jij en jouw organisatie genoeg veerkracht hebben om door te gaan tijdens en na corona. Om je hierbij te helpen organiseert VNO-NCW MKB Noord samen met De Friesland een webinar en een challenge ‘Koers op het nieuwe normaal’.

Webinar Jouw veerkracht
Om energie, creativiteit en moed te tonen, heb je veerkracht nodig. Hoe zit het met jouw veerkracht? Dit webinar is een kennismaking met jouw veerkracht.

Veerkracht geeft creativiteit, energie en vraagt vooral veel moed. Een sterk innerlijk kompas is daarbij onontbeerlijk. Door je te verbinden aan je sterktes, waarden, doelen en ambities maak je het verschil in een veranderende wereld. Hoe pak je dat aan? Hier gaan we tijdens dit webinar mee aan de slag.

Programma:

  • Goska Sixma neemt ons mee in de theorie van het Groeikompas
  • In kleine groepjes zelf aan de slag
  • Hoe nu verder?

Wij gebruiken daarvoor een heel praktisch en toepasbaar middel; het groeikompas.

Ja, ik meld me aan voor dit webinar

 

Het groeikompas

Het groeikompas geeft richting aan het webinar en de challenge. Het groeikompas is jouw gids bij het maken van keuzes op het vlak van groei en ontwikkeling en het versterkt je veerkracht. Een cadeau voor jezelf en je organisatie.  Lees hier meer over het Groeikompas.

 

Praktische informatie webinar

Wanneer: 22 april 2021
Tijd: 9.00 uur tot 10.00 uur
Waar: online via Zoom

Wie: ondernemers, leidinggevenden, HR-professionals
Trainer: Goska Sixma: LinkedIn van Goska en website Growth Leaders Network
Kosten: je betaalt niets

 

Challenge Koers op het nieuwe normaal

Spreekt het je aan en wil je verder werken aan je eigen groei, meld je dan voor de challenge. Want deze hebben we ontwikkeld om jou te kunnen helpen het nieuwe normaal met veerkracht tegemoet te treden. Lees meer over de challenge op de community VONN.