Unieke Google Workout

U bevindt zich hier::Home/Unieke Google Workout
Laden Evenementen

Op 12 maart jl. heeft MKB Noord in samenwerking met Daar[om] een kennissessie georganiseerd met als thema ‘Hoe verdien ik meer geld met mijn website’. MKB Noord is zeer verheugd om te kunnen melden dat we, samen met Google en Daar[om], hier een zeer interessant vervolg op kunnen geven met een Google Workout.

Aan deze unieke Google Workout kun je al meedoen voor slechts de kosten van een advertentie. Daarvoor word je vier maanden begeleid in je online campagne. We trappen af met een sessie op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam! Die vindt plaats op: 13 september 2017 van 9.00 uur tot ongeveer 12.00 uur

Wat is een Google Workout?
Samen met 14 andere MKB ondernemers ga je vier maanden lang aan de slag met je website. Het doel is om, afhankelijk van je doelstelling, meer bezoekers, meer naamsbekendheid, meer ingevulde contactformulieren, meer offerte aanvragen, meer verkoop, meer potentiële klanten in je fysieke winkel te genereren. En daar gaan wij je bij helpen!

Voor wie is deze Goolge Workout geschikt?
Wij zijn op zoek naar een mooie mix van ambitieuze en leergierige ondernemers uit diverse sectoren. Verder is het belangrijk dat je bereid bent je website te (laten) verbeteren, zodat de kennis die je opdoet direct bijdraagt aan het behalen van je doelstelling. Wij geven je kosteloos website advies, het daadwerkelijk aanpassen van je website kun je door je eigen webdesigner/webbureau laten uitvoeren.

Wat bieden we?
• Uitgebreide analyse van je website.
• Praktische en direct toepasbare kennis en tips om je website te verbeteren.
• Tussentijdse begeleiding.
• Het opstellen en behalen van realistische doelstellingen.
• Kennis en ervaring van Google-experts.
• Goed ingerichte Google AdWords campagne.
• Goed ingerichte Google mijnbedrijf pagina.
• Goed ingerichte Google Analytics dashboard.

Wat kost het je?
Je bereidheid om:
• Aanwezig te zijn bij drie workshops waarvan 1 in Amsterdam en 2 in Groningen. Deze laatste 2 workshops plannen we gezamenlijk met alle deelnemers.
• Aanpassingen aan te (laten) brengen op je website aan de hand van het website advies rapport.
• Ten minste 200 euro per maand te investeren in je Google AdWords campagne (advertentiebudget). 99 Euro is het bedrag wat je betaalt voor het managen en verbeteren van je campagne op maandelijkse basis om op die manier de beste resultaten en je doelstelling te behalen. Totaal dus 299 euro per maand.

Voor meer informatie kun je kijken op www.mkbnoord.nl/google-workout

Aanmelden
De Google Workout is bedoeld voor leden van MKB Noord en relaties van Daar[om]. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Ben je geen lid en wil je toch graag meedoen? Bel of mail dan met Rinze van der Born via 050 5343844 / born@vnoncw-mkbnoord.nl