Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In november 2020 lazen we juichende koppen in de noordelijke dagbladen: “Drenthe, Groningen en Friesland hengelen 438 miljoen euro uit EU-fondsen binnen”. Gedeputeerden spraken van een EU-klapper.

Dit geld is bedoeld voor innovatie in het midden- en klein bedrijf en nieuwe banen in de duurzame energie.

Maar hoe kun je als MKB-bedrijf gebruik maken van die gelden?
In welke regelingen en/of vouchers wordt dat geld straks gegoten?
Hoe bereid je je voor op een aanvraag en hoe stel je deze goed op, hoe kom je in het goede netwerk en waar moet je met je organisatie op voorbereid zijn?

Deze bijeenkomst is een aanrader voor jou als ondernemer als:

• je rondloopt met vragen zoals hierboven;

• je de afgelopen jaren gebruik hebt gemaakt van regelingen als MIT, VIA of de open innovatie call en je de komende jaren meer gebruik wilt gaan maken van dat soort faciliteiten;

• je zelf een innovatief product hebt of je een adviseur/consultant bent die innovatieve mkb-bedrijven adviseert;

• je actief bent in de sector duurzame energie of je een adviseur/consultant bent, die bedrijven adviseert die in deze sector actief zijn

• je graag wilt innoveren en daarvoor financiering en partners zoekt: de laatste kunnen mede-MKB’ers zijn, maar ook kennisinstellingen.

Tijdens de digitale themalunch gaat Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) vertellen over de architectuur van de regelingen in de aanstaande periode. We hebben bovendien ondernemers uitgenodigd die hun ervaringen met deze vorm van financiering met jou willen delen. En tot slot komt het European Enterprise Network aan het woord, over het vinden van partners in Nederland én in Europa.

Onze leden hebben een persoonlijke uitnodiging per email ontvangen.

Ook niet-leden zijn welkom bij deze onlinemeeting.

MELD JE HIER AAN