Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De gevolgen van de corona-pandemie hebben impact op alles en iedereen. Er wordt massaal vanuit huis gewerkt, ondernemers hebben zorgen over dalende omzetten en de toekomst, en de scholen en crèches zijn dicht waardoor ouders ook deze zorg tijdens werktijd moeten verdelen. Deze zaken kunnen aardig wat stress opleveren. Hoe voorkomen we in deze situatie een burn-out? Daarom organiseert de community Vitaal Ondernemend Noord-Nederland een online bijeenkomst: “Stressvrij & hands-on door de corona-pandemie heen”

Mascha Mooy, Bye Bye Burn-out, deelt met ons haar kennis over o.a. het voorkomen van een burn-out, bore-out, angst, stressreductie, voeden en vullen en geeft nog andere praktische tips om in deze periode gezond te blijven.

Vitaal Ondernemend Noord-Nederland
Deze online bijeenkomst wordt georganiseerd door de Community Vitaal Ondernemend Noord-Nederland. Met deze community zijn VNO-NCW Noord en De Friesland  actief en praktisch met de uitdagingen rondom vitaliteit aan het werk. Onze leden en zakelijke klanten zijn in de lead met als doel om in Noord-Nederland de meest duurzame, gezonde en succesvolle organisaties te realiseren.

Vragen?
Als je al vragen hebt, kan je deze al vooraf stellen door een mail te sturen. Tijdens de online bijeenkomst is er uiteraard ook ruimte voor het stellen van vragen via de chat.

Op woensdagochtend 8 april ontvang je voor 08:30 uur een mail met de log-in voor Zoom.     

Graag tot ziens op 8 april!

 

Klik hier om aan te melden voor de bijeenkomst