Ontdek de gouden kansen van Pinterest

U bevindt zich hier::/Ontdek de gouden kansen van Pinterest
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Waarom een Pinterest Business Account? Pinterest werkt heel anders dan Facebook, Instagram of Linkedin. Pinterest is een echte trafficmachine en zorgt dagelijks voor meer website bezoekers. Pinterest brengt ná Google het meeste verkeer naar je website. Gratis? Ja gratis!

Graag nodigen MKB Noord en Brandmerck je uit voor de kennissessie ‘Ontdek de gouden kansen van Pinterest’ met daarin praktische tips voor het zakelijk succesvol inzetten van de grootste beeldzoekmachine. De kennissessie vindt plaats op 23 januari 2019, ontvangst is om 15.00 uur. We geven je praktische inzichten in de kansen en mogelijkheden van Pinterest. En je leert hoe je met de juiste Pinterest strategie dagelijks gratis verkeer naar jouw website brengt en meer verkoop genereert.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Roosmarijn Hobo, Top 20 Nederlandse Pinfluencer, met een gratis bereik van rond de half miljoen per maand, je meer over de mogelijkheden om Pinterest zakelijk in te zetten. Het verschil met de andere kanalen en praktische tips waarom Pinterest zoveel kansen biedt voor het MKB.
We sluiten af met een informele netwerkborrel.

Programma
15.30 – 16:00 uur Inloop
16.00 – 16:10 uur Opening door MKB Noord
16.10 – 17.05 uur Actieve kennissessies over de gouden kansen van Pinterest door Roosmarijn Hobo
17.05 – 17.10 uur Afsluiting
17.10 – 18.00 uur Informele borrel

Aanmelden
Leden van MKB Noord en relaties van Brandmerck hebben voorrang bij de inschrijving. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een routebeschrijving. Voor deze bijeenkomst zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Je aanmelding is pas definitief na de bevestiging vanuit MKB Noord.

Graag tot ziens op woensdag 23 januari aanstaande!