‘Ondernemen is topsport – Scoren door coaching’

U bevindt zich hier::/‘Ondernemen is topsport – Scoren door coaching’
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ondernemen is topsport is een veelgehoorde uitspraak. Topsporters en ondernemers hebben inderdaad veel raakvlakken: ze spelen op hoog niveau, staan onder druk en trainen is nodig om in vorm te blijven. Opmerkelijk verschil is dat een ondernemer dit meestal doet zonder coach. In sommige gevallen is de ondernemer zélf de coach die alles doet om het talent uit het team verder te ontwikkelen. Welke andere overeenkomsten en verschillen zijn er en wat kunnen ondernemers en topsporters van elkaar leren? Ondernemer Coacht Ondernemer nodigt je uit voor de bijeenkomst op donderdag 15 november a.s. in het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen.

We hebben een mooi programma voor je samengesteld waarin je de lessen vanuit de topsport en ondernemen uit de eerste hand kunt vernemen van onder andere Tim Coronel, Alex van Ginneken, Danny Buijs, Egon Diekstra, Bo Anema, Carl Blijd en Arjan Taaij (ovb). De bijeenkomst wordt geleid door Cunera van Selm van RTV Noord.

Na de break-out sessies kun je deelnemen aan het buffet.

Locatie
Hitachi Capital Mobility Stadion
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen

Programma
15.00 uur – 15.30 uur Ontvangst in de Skylounge
15.30 uur – 15.40 uur Opening en welkom door o.a. Cunera van Selm
15.40 uur – 16.10 uur ‘Cunera in gesprek met’ Danny Buijs en Alex van Ginneken
16.15 uur – 16.30 uur Verspreiden naar de sessies
16.30 uur – 17.10 uur 1e ronde break-out sessies
17.20 uur – 18.00 uur 2e ronde break-out sessies

Aanmelden
Het aantal beschikbare plaatsen voor deze bijeenkomst is beperkt. Meld je dus snel aan! Leden van MKB Noord, VNO-NCW Noord, Businessclub FC Groningen en relaties van de ING, Van Mossel Autolease en MF Uitzendbureau, hebben voorrang bij de inschrijving.
Bij aanmelding dien je een keuze te maken uit de break-out sessies. Wij zullen rekening houden met de door jou opgegeven voorkeuren.

Je kunt je via Eventbrite aanmelden, door middel van de aanmeldbutton en ontvangt een e-mail ter bevestiging van je registratie. Je aanmelding is pas definitief na een bevestiging vanuit VNO-NCW Noord. Wil je achteraf gegevens aanpassen, dan is dit uiteraard mogelijk. Je logt hiervoor in op je eventbrite-account en past je gegevens onder ‘Beheer Events’ simpelweg aan.

Je kunt je aanmelding tot uiterlijk 5 november 2018 aan ons doorgeven.

Graag tot ziens op 15 november!

 

 

‘Ondernemen is topsport – Scoren door coaching’ is powered by: