Net wakker – Netwerken: ‘Economisch (groen) Rijden’

U bevindt zich hier::/Net wakker – Netwerken: ‘Economisch (groen) Rijden’
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Flinke brandstofbesparing, minder belastend voor het milieu en een veilige rijstijl. Dat zijn de kernpunten van Economisch Rijden. De brandstofbesparing die Economisch Rijden oplevert, loopt al snel op tot zo’n tien procent. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook nog eens goed voor het milieu! Daarnaast zijn er vele manieren om te rijden; MicroHybride, Elektrisch, LPG, Benzine, PHEV om er een paar te noemen. Elke aandrijving heeft zijn eigen fiscale voor- en nadelen. Is het mogelijk om fiscaal aantrekkelijk economisch en groen te rijden? En hoe doen we dat dan?

Graag nodigen wij je, samen met kennispartner Afier, uit voor de 5e editie van ‘Net wakker – Net werken’ op 19 maart. We zijn zeer blij met de toezegging van Edward Doorten, oprichter van Green Planet in Pesse, om de inleiding te verzorgen. Aansluitend geeft Erik Jan Kreuze (werkzaam bij kennispartners Afier), aan welke fiscale mogelijkheden er zijn om voordelig groen te rijden. Dit alles onder het genot van een ‘goed en groen ontbijtje’.

Er is ruim de gelegenheid voor vragen aan de inleiders en om je ervaringen te delen met de andere aanwezigen. Daarnaast is er ook tijd om te netwerken en om je voor te stellen aan de andere ondernemers. Gezien het karakter van de bijeenkomst zijn er maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Leden van MKB Noord en relaties van Afier hebben voorrang bij de inschrijving.

Het programma
7.30 uur Ontvangst en ontbijt
7.45 uur Opening door MKB Noord
7.50 uur Inleiding Green Planet – Edward Doorten over de nieuwste vormen van rijden
8.15 uur Inleiding door Afier – Erik Jan Kreuze over de fiscale voordelen van de nieuwe vormen van rijden
8.35 uur Vragenronde
8.45 uur Einde

Aanmelden
Deelname voor leden van MKB Noord en relaties van Afier is kosteloos. Ben je geen lid of relatie dan betaalt je €40,-. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een routebeschrijving. Voor dit netwerkontbijt zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je aanmelding is pas definitief na de bevestiging vanuit MKB Noord.

 

 

Graag tot ziens op dinsdag 19 maart!

MKB Noord en Afier