Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wil je zo vlak voor de jaarwisseling nog het beste uit jezelf en je onderneming halen? Ga dan de korte financiële APK aan die we je samen met onze kennispartner Afier aanbieden tijdens de ‘Net Wakker – Net werken’ ontbijtbijeenkomst op 10 december aanstaande!

De bijeenkomst zit verder vol met praktische fiscale tips waar je in 2019 nog je voordeel mee kunt doen.  Een paar voorbeelden. Betaal je direct de belastingaanslag van jouw onderneming? Weet dan dat de korting waar je nu nog op kunt rekenen in 2020 gaat verdwijnen. Hoe gaat de fiscus in 2020 controleren op de Wet DBA? En wordt het straks aantrekkelijker om van eenmanszaak naar BV te gaan?

Allemaal vragen die je niet dagelijks bezighouden, maar die wel van invloed zijn op je financiële presentaties én waar winst te behalen valt. André Kool van kennispartner Afier Belastingadviseurs neemt graag de fiscale wijzigingen voor het komende jaar met ons door. Je krijgt tips hoe je in de laatste weken van het jaar nog profijt kunt halen uit de op stapel staande wijzigingen. Het zijn vaak eenvoudige maatregelen die je veel geld kunnen opleveren of besparen.

Kortom: inhoud, praktische tips en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers tijdens een lekker ontbijt. Schrijf je snel in, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden van MKB Noord en relaties van Afier hebben voorrang bij de inschrijving.

Het programma
7.30 uur Ontvangst en ontbijt
7.45 uur Opening door MKB Noord
7.50 uur Inleiding door André Kool, fiscaal specialist en vennoot van Afier Belastingadviseurs
Fiscale eindejaarstips voor ondernemers
8.30 uur Vragenronde en netwerken
9.00 uur Einde

De bijeenkomst vindt plaats in 2Corpus, de horecagelegenheid van het Topsportzorgcentrum op Sportpark FC Groningen

We nodigen jou van harte uit. Meld je aan via onderstaande link!

                                                                                     MELD JE NU AAN