MKB Winterwandeling

U bevindt zich hier::/MKB Winterwandeling
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar met een stevige en aangename wandeling om de goede voornemens voor het komende jaar te bespreken en tegelijkertijd de hapjes en drankjes van de feestdagen ‘er weer af te lopen’. MKB Noord en Flynth nodigen je van harte uit voor deze jaarlijkse MKB Winterwandeling op 7 februari 2018.

Wie al eerder aan deze wandeling deelnam, weet dat we elke keer opnieuw een prachtig plekje uit eigen streek ontdekken. Dit jaar hebben we opnieuw een leuke en inspirerende locatie gevonden: Landgoed Nieuw Allardsoog in de Friese Wouden.
Datum: 7 februari 2018
Locatie: Ontvangst is vanaf 14.30 uur op Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6 te Bakkeveen

Na de opening door voorzitter Gerard Kremer van MKB Noord zal kennispartner Flynth ingaan op het thema ‘Ik wens je veel Personeel in 2018!’  Na deze inleiding lopen we, onder begeleiding van It Fryske Gea een mooie wandelroute van ongeveer een dik uur door het Friese Woud.Tijdens de wandeling is er volop gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Zoals u van ons gewend bent is er halverwege de mogelijkheid om je op te warmen met een glaasje glühwein of een kop warme chocolademelk. Direct na de wandeling staat er een winters buffet – snert met roggebrood en spek- voor je klaar.

Programma:
14.30 uur Ontvangst met koffie en thee
14.45 uur Welkom door Gerard Kremer, voorzitter MKB Noord
14.55 uur Inleiding door Flynth
15.20 uur Korte toelichting door de heer Falkena van It Fryske Gea
15.30 uur Lopen door Natuurgebied het Friese Woud met startpunt Bakkeveen onder begeleiding van een gids van It Fryske Gea
17.00 uur Afsluiting door Piet Smittenberg van Flynth en aansluitend  borrel met snertbuffet