MKB Ondernemersavond

U bevindt zich hier::/MKB Ondernemersavond
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 20 november 2018 de vierde bijeenkomst van dit jaar. We zijn dit keer te gast bij de Provincie in Drenthe (Assen), met als thema van deze MKB Ondernemersavond:

Investeren in topteams en…. in jezelf!

De host van deze avond is niemand minder dan Erben Wennemars. Onder zijn leiding gaan we het hebben over hoe je kunt investeren in gezonde, betrokken en gelukkige medewerkers, maar ook hoe je dat kunt doen als zelfstandig professional. Hoe zorg je voor een team dat zich betrokken voelt bij het bedrijf? Bevlogen medewerkers kun je immers langer aan je binden én zijn productiever. Hoe kun je zelf beter presteren in samenwerking met je opdrachtgevers en je samenwerkingspartners? Vragen waar Erben Wennemars tijdens deze MKB Ondernemersavond bij stil staat. Daarnaast stellen Arboned en ONVZ hun expertise beschikbaar. In een korte bijdrage geven ze, vanuit hun praktijkervaring, tips waarmee je direct aan de slag kan.

Vragenuurtje
We sluiten de bijeenkomst in stijl af, passend bij de locatie. Op de stoelen van de gedeputeerden zitten vier ondernemers vier ondernemers die al geruime tijd met dit thema bezig zijn. Dit zijn KlokVDHDe Leefstijlacademie en New Nexus. In het bekende ‘vragenuurtje’ mag je ze alles vragen en zullen ze zelf ook komen met hun ervaringen. Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!

Programma
18:00 uur Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:50 uur Welkom en introductie door dagvoorzitter Erben Wennemars
– ONVZ
– De ArboNed Nationale FitRatio Benchmark 2018 door Barry Boelens
19.40 uur Het ‘vragenuurtje’ onder leiding van Erben Wennemars
20:15 uur Netwerkborrel
22:00 uur Einde

Erben Wennemars
In zijn imposante schaatscarrière wordt hij twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Erben zet zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij ambassadeur van de Meeùs Runclub, adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, bestuurslid van PEC ZWOLLE United, radiopresentator voor de Nieuws BV, veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en motiverende spreker voor bijna elk soort publiek…..

ONVZ
ONVZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk waar het belang van verzekerden voorop staat. ONVZ helpt en inspireert zijn leden bij een goed en een gezond leven. Uiteraard zijn wij er voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven. Met die vrije zorgkeuze kan ONVZ ook daadwerkelijk de beste zorg bieden met de beste specialist die bij iemands zorgvraag past.

ArboNed
ArboNed maakt werkend MKB in Nederland gezonder en vitaler. Dagelijks staan zij klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Zij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Zij geven inzicht, adviezen en praktische oplossingen, die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van mensen.

Locatie & Catering
De MKB Ondernemersavond vindt plaats in het Provinciehuis, Westerbrink 1 in Assen.
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties. Gratis parkeren.Graag tot ziens op 20 november a.s.!
MKB Ondernemersavond

 

 

 

Let op! wij werken met een no-show policy. Dit betekent dat u zich kosteloos kunt aan- en afmelden. Indien u zich heeft afgemeld en wilt afmelden kan dit zonder opgaaf van reden tot uiterlijk maandag 19 november 2018. Indien u zich niet af meld wordt een no-show boete in rekening gebracht van EUR 25,-. U ontvangt hierover na afloop van het event bericht. Met uw inschrijving gaat u akkoord met dit beleid.