MKB-Ondernemersavond: ‘Healthy Ageing: kan ik dat eten?’

U bevindt zich hier::/MKB-Ondernemersavond: ‘Healthy Ageing: kan ik dat eten?’
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op 28 november 2017 staat de vierde en tevens laatste MKB Ondernemersavond van dit jaar op de planning. We zijn dit keer te gast in de Health Hub in Roden en het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

‘Healthy Ageing: kan ik dat eten?’

Healthy Ageing is een term die tegenwoordig heel vaak voorbijkomt. Maar wat betekent het nu eigenlijk? Gaat het hierbij alleen om sporten en gezond eten? Of zit er meer achter? En gaat het alleen om je eigen persoonlijke leven of kun je dit ook toepassen in je onderneming?

Daan Bultje, directeur van de Healthy Ageing Network Northern Netherlands, neemt u mee in de wereld van Healthy Ageing. Ook zal het podium worden gegeven aan een aantal ondernemers die gezond ondernemen hebben toegepast in hun onderneming of die hier (nieuwe) business uit hebben gehaald.

Daan Bultje is de directeur van de Healthy Ageing Network Northern Netherlands. De HANNN verbindt bedrijven, kennisinstellingen, zorgpartijen en overheden. Zij ondersteunen activiteiten en initiatieven in Noord-Nederland die bijdragen aan gezond en actief ouder worden.
Klik hier voor het LinkedIn profiel van Daan Bultje.

Aanmelden voor de volgende MKB Ondernemersavond op dinsdag 28 november kan hier. Wanneer u op de link klikt, komt u terecht op de website van Eventbrite. U kunt zich aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account.

Programma
18:00 uur Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:45 uur Opening door Henk Kosters, wethouder gemeente Noordenveld en korte introductie door Peter Boonstra, directeur Health Hub Roden
19:00 uur Spreker Daan Bultje en verschillende inspirerende ondernemers
20:15 uur Netwerkborrel
22:00 uur Einde

Locatie & Catering
De MKB Ondernemersavond vindt plaats in de Health Hub Roden, Ceintuurbaan Noord 180 in Roden.
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties. Gratis parkeren.