MKB Ondernemersavond: ‘Waterstof, de toekomst van het Noorden?’

U bevindt zich hier::/MKB Ondernemersavond: ‘Waterstof, de toekomst van het Noorden?’
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

MKB Ondernemersavond gaat vanaf 2018 verder als Stichting MKB Ondernemersavond en daar hoort een nieuwe website, een nieuw logo en uiteraard weer mooie bijeenkomsten bij. Op 4 april 2018 staat de eerste MKB Ondernemersavond van dit jaar op de planning. We zijn dit keer weer te gast in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen. Het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

 

Waterstof, de toekomst van het Noorden?

Leer alles over waterstof en de kansen voor ondernemers!

 

Waterstof wordt de laatste tijd steeds vaker genoemd als dé brandstof van de toekomst. Maar wat is het precies? Waar is dat precies op gebaseerd en is het wel zoveel beter dan fossiele brandstoffen? Wat zijn de verschillen en hoe ziet de toekomst eruit met het gebruik van waterstofgas? Maar ook niet onbelangrijk…. wat kan ik er als ondernemer mee, waar liggen kansen en waarom is het interessant voor het Noorden?

Ad van Wijk,  duurzame energieondernemer en deeltijd Professor Future Energy Systems aan de TU Delft neemt ons mee in de wereld van waterstofeconomie. Ook zal het podium worden gegeven aan de twee noordelijke ondernemingen Resota (Drentse onderneming 2017) en Holthausen (Groningse Hesla), die waterstofgas hebben toegepast in hun onderneming. Zij zullen u meer vertellen over de successen en de groei die zij hebben gerealiseerd met deze alternatieve vorm van brandstof.

Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!


Ad van Wijk
TU Delft: Ad van Wijk is een duurzame energieondernemer. Daarnaast is hij werkzaam als deeltijd Professor Future Energy Systems aan de TU Delft. Namens de TU Delft wordt gewerkt aan waterstof en brandstofcel auto’s. Daarnaast worden er vele andere projecten uitgevoerd in naam van The Green Village.

Klik hier voor het LinkedIn profiel van Ad van Wijk.


Aanmelden voor de MKB Ondernemersavond op woensdag 4 april kan hier. Wanneer u op de link klikt, komt u terecht op de website van Eventbrite. U kunt zich aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Wilt u meer informatie over de MKB Ondernemersavond dan klikt u hier.

Programma
18:00 uur  Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:50 uur  Welkom door en introductie door dagvoorzitter
19:10 uur  Spreker Ad van Wijk
19.40 uur  Interview onder leiding van de dagvoorzitter met de bedrijven Holthausen en Resato
20.10 uur  Interactie met de zaal
20:30 uur  Netwerkborrel
22:00 uur  Einde

 

 

 

De MKB Ondernemersavond vindt plaats in congrescentrum Hanze Plaza, Protonstraat 16 in Groningen.
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties. Gratis parkeren.

Graag tot ziens op 4 april aanstaande!

Met vriendelijke groet,

MKB Noord