Jaarcongres MKB Nederland

U bevindt zich hier::/Jaarcongres MKB Nederland
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Kom naar het MKB Jaarcongres op 9 oktober!

Het centrale thema die middag is misschien wel de grootste opdracht voor vrijwel élke mkb-ondernemer: zorgen dat zowel bedrijf als businessmodel mee kunnen in de technologische stroomversnelling. Zo’n 1.000 ondernemers en prominenten buigen zich gezamenlijk over een toekomst vol toenemende digitalisering door middel van big data, robotisering, sociale media, kunstmatige intelligentie en nog veel meer.

MKB-Nederland nodigt je van harte uit aanwezig te zijn bij haar Jaarcongres op dinsdag 9 oktober 2018 in de Grote Kerk in Den Haag.

Centraal thema die middag is misschien wel de grootste opdracht voor vrijwel élke mkb-ondernemer; zorgen dat zowel bedrijf als businessmodel mee kunnen in de technologische stroomversnelling. Zo´n 1000 ondernemers en prominenten buigen zich gezamenlijk over een toekomst vol toenemende digitalisering door middel van big data, robotisering, sociale media, kunstmatige intelligentie en nog veel meer.

MKB-Nederland heeft hierover een interessant programma samengesteld. Naast inspirerende voorbeelden van ondernemers hoort u ook de visie en ideeën van boeiende sprekers uit onder meer de politiek. De middag staat onder de verfrissende leiding van presentator Jan Versteegh.

Programma
Het decor van dit Jaarcongres is wederom de prachtige Grote Kerk in Den Haag. Als bijzondere gasten verwelkomen wij minister-president Mark Rutte en staatssecretaris Mona Keijzer. Aansluitend op het inhoudelijke programma ben je van harte welkom op de netwerkborrel.

Datum: dinsdag 9 oktober 2018
Locatie: Grote Kerk te Den Haag
Ontvangst: 14.30 uur
Start bijeenkomst: 15.00 uur
Netwerkborrel: 16.30 uur

Aanmelden
Wil je je aanmelden? Bij aankomst dien je je dan ook te kunnen legitimeren. Wij hopen je van harte op dinsdag 9 oktober te mogen ontvangen!

Graag tot dan!!