Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Vandaag de dag is het niet mogelijk om bij de koffieautomaat te hangen of om tijdens een borrel te netwerken. Even dat gesprekje over je weekend of juist dat diepgaande gesprek op een borrel met een concullega of iemand met een briljant idee voor een samenwerking.

Wij missen dit ook. Daarom organiseert VNO-NCW MKB Noord speciaal voor haar leden dit online netwerkmoment. Een netwerkmoment waar we ook direct de inhoud opzoeken. Elke 3 weken krijgt een ondernemer kort het podium om iets te vertellen over een zelf uitgekozen onderwerp. Hierna kan je kennis maken met andere leden of verder in gesprek over het onderwerp.

Het eerste koffie-uurtje vond plaats op 4 maart 2021 en was een succes.

Daarom organiseren we op 24 maart 2021 het volgende koffie-uurtje.

Deze keer gaan we het samen met Nienke Schaap van het Growth Leaders Network NL hebben over de Veranderkracht van Accepteren en Loslaten.

Programma (online)

10.00 uur         Welkom
                           Veranderkracht van accepteren en loslaten

10.15 uur           Netwerken

11.00 uur           Einde

Meld je aan via de uitnodiging in je email of via deze AANMELDLINK.

Waar gaat veranderkracht van accepteren en loslaten over?

Als we iets hebben geleerd deze afgelopen tijd is het accepteren dat Covid-19 ons leven beïnvloedt en dat we geen controle hebben over een groot aantal zaken die voor ons worden besloten.
We hebben alleen controle over hoe we met deze situatie omgaan en daarmee ook onze gedachten. Die gedachten gaan vaak met ons op de loop en niet altijd de goede en constructieve kant op. Zo vergen ze veel van onze energie.

Nienke Schaap heeft zich sinds de vorige economische crisis, eerst als HR adviseur en later als trainer/coach verdiept in weerstand bij veranderingen.
Centrale vragen daarbij zijn: hoe kunnen we sneller door onze weerstand heen komen en een persoonlijke en organisatiegroei realiseren? Ze ontdekte dat ze zonder deze kennis en vaardigheden haar vak niet meer goed kon uitoefenen omdat steeds meer mensen aan haar bureau stonden met de vraag “wanneer houden die veranderingen hier nu eens op”. Alleen met antwoorden als “die houden niet meer op, zij volgen elkaar alleen maar sneller op” wilde zij mensen niet het bos in sturen. Sindsdien focust zij zich samen met haar collega’s, vooral op groeicultuur binnen teams en organisaties en helpt zij door middel van leiderschap coaching en workshops, gedragingen en mindsets te ontwikkelen die passen bij de ambitie van de organisatie.  Een groei cultuur is een onmisbaar vertrekpunt duurzaam succesvol te worden, want dan ga je echt samen werken en komen goede innovaties tot stand.

Dit koffie uurtje gaan wij met elkaar de dialoog aan hoe we sneller door weerstand heen kunnen komen, leren te accepteren wat er is en durven loslaten wat niet meer mogelijk is of werkt. Om daarna met meer gemak en creativiteit stappen te nemen die een positieve invloed op ons privé leven en onderneming hebben.

De volgende koffie-uurtjes staan gepland voor:

Dinsdag 20 april 10.00 tot 10.45 uur

Donderdag 6 mei 14.00 tot 14.45 uur

Woensdag 26 mei 11.00 tot 11.45 uur