Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Graag nodigen wij jou van harte uit voor onze online kennismakingsbijeenkomst op donderdag 4 februari 2021 van
12.30-13.30 uur om sfeer te proeven en kennis te maken met onze vereniging. Tijdens deze bijeenkomst willen wij jou de kans bieden om zowel onze vereniging als elkaar beter te leren kennen.

Het verenigingsgevoel speelt een belangrijke rol bij MKB Noord. Wij organiseren jaarlijks diverse interessante ledenbijeenkomsten, waarbij je gericht kunt netwerken om meer zaken met elkaar te doen, om kennis en ervaringen te delen over praktische ondernemingsvragen of actuele thema’s die voor jou als ondernemer van belang zijn.

Hiermee kunnen we samen zorgen voor een optimaal ondernemingsklimaat voor Noord Nederland, waarbij we jou in de gelegenheid willen stellen om er als persoon, bedrijf én regio beter van te worden. Wij vernemen graag van je wat je van MKB Noord verwacht en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij organiseren meerdere kennismakingsbijeenkomsten per jaar, dus mocht het beter passen om bij een andere gelegenheid aan te schuiven dan kan dat ook. Als je dit bij ons aangeeft via noord@mkb.nl dan ontvang je van ons een uitnodiging. De bedoeling is om ook een fysieke bijeenkomst te organiseren.

 

MELD JE AAN VOOR DE KENNISMAKINGSBIJEENKOMST OP 4 FEBRUARI 2021

De volgende datum is 8 april 2021.