“Aanbesteden050” – sectoren bouw, schoonmaak, inhuur en groenvoorziening

U bevindt zich hier::Home/“Aanbesteden050” – sectoren bouw, schoonmaak, inhuur en groenvoorziening
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Hoe kom ik binnen bij publieke instellingen?
Na een zeer succesvolle bijeenkomst “Lokaal aanbesteden in Groningen” op woensdag 7 december 2016 neemt het Inkoop Platform Groningen u opnieuw mee in de kansen en mogelijkheden rondom aanbestedingen in Groningen.

Reserveert u alvast 10 mei as. in uw agenda, want op die dag hoort, ziet en ervaart u de vele mogelijkheden die zich in de verschillende branches voordoen. U wordt bijgepraat over onderwerpen als Social Return, wordt in de
gelegenheid gesteld één van de vier workshops bij te wonen én u kunt op laagdrempelige wijze direct in contact komen met de vele IPG leden die aanwezig zijn.

Deze middag wordt georganiseerd door Inkoop Platform Groningen (IPG), in samenwerking met VNO-NCW MKB Noord en Bouwend Nederland.

Wat is Inkoop Platform Groningen?
Inkoop Platform Groningen (IPG) is een samenwerkingsverband van 15 grote publieke instellingen in
Groningen. Eén van de speerpunten van het IPG is om de lokale economie te stimuleren en waar mogelijk lokaal aan te besteden. Hoe kunnen we dat het beste aanpakken? Daarvoor komen we graag met u in contact.

Bij het IPG zijn de volgende 15 organisaties aangesloten: Rijksuniversiteit Groningen, Universitair Medisch Centrum Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Gasunie, Alfa-college, Onderwijsgroep Noord, Nationaal Coördinator Groningen, DUO, Martini Ziekenhuis, RDW, O2G2, Provincie Groningen, Gemeente Groningen, Zorggroep Groningen en Noorderpoort college.

Voorlopige Programma
Het voorlopige programma kent een plenair deel, verschillende workshops en voldoende ruimte om te netwerken.

13.30 – 14.00 Ontvangst
14.00 – 14.15 Opening en welkom door de keynote speaker
14.15 – 14.45 Social Return
14.50 – 16.00 Workshop ronde met specifieke aandacht voor de volgende sectoren:
Bouw;
Schoonmaak;
Inhuur
Groenvoorziening;
16.00 – 17.00 Netwerkborrel: napraten met inkopers

logo IPG

 

aanmeldknop