Facebook en digitale marketing voor MKB Ondernemers

U bevindt zich hier::/Facebook en digitale marketing voor MKB Ondernemers
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In Nederland maken meer dan 8 miljoen mensen dagelijks gebruik van Facebook en miljoenen van Instagram. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt en hoe bereik je de mensen die in jouw product of bedrijf geïnteresseerd kunnen zijn? MKB Noord organiseert samen met Facebook een bijeenkomst met praktische tips en tricks.

Inhoud sessie
Trainers vanFacebook geven in iets meer dan een uur antwoord op vragen als:
Hoe kun je je bedrijf het beste online presenteren? Hoe vertel je jouw unieke ondernemersverhaal op een aansprekende manier? En hoe kun je Facebook adverteren efficiënt inzetten? Ook de inzet van Instagram komt in deze sessie aan bod. We krijgen een inkijkje in de techniek om het zelf te kunnen doen.

Ondernemersverhaal
Willem Overbosch neemt de zaal mee in zijn visie op digitale marketing. Willem Overbosch is directeur van MKBServicedesk.nl en schrijver van het boek ‘TopTrends voor ondernemers’. Hij geeft je praktische tips en vertelt hoe je social media in deze tijd het best kunt inzetten. Een interessant ondernemersverhaal over het grootste Nederlandse ondernemersplatform.

Na afloop is er een borrel waar je met collega-ondernemers ervaringen kunt delen en ook de Facebook trainer aanwezig is voor de laatste vragen.


Programma
15.30 uur Ontvangst
15.45 uur Opening door MKB Noord
15.50 uur Korte inleiding door Willem Overbosch ‘Trends, Tips & Tricks’
16.00 uur Facebook en digitale marketing voor mkb ondernemers
17.00 uur Aflsuiting door Willem Overbosch ‘Trends, Tips & Tricks’
17.05 uur Mogelijkheid tot het stellen van vragen
17.15 uur Begin MKBorrel