Facebook Jobs en digitale marketing – Tijdens de Promotiedagen voor Noord-Nederland in Martiniplaza!

U bevindt zich hier::/Facebook Jobs en digitale marketing – Tijdens de Promotiedagen voor Noord-Nederland in Martiniplaza!
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In Nederland maken meer dan 8 miljoen mensen dagelijks gebruik van Facebook en miljoenen van Instagram. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt en hoe bereik je de mensen die bij jou willen werken of in jouw product geïnteresseerd kunnen zijn? MKB Noord organiseert samen met Facebook een bijeenkomst met praktische tips en tricks.

Inhoud sessie
Trainers van Facebook geven in iets meer dan een uur uitleg over:
• Facebook Jobs, de nieuwe tool waarmee bedrijven geschikte krachten kunnen vinden. Uit onderzoek van vorige maand blijkt dat er al meer vacatures via Facebook worden verspreid dan via LinkedIn.
• Hoe vertel je jouw unieke ondernemersverhaal op een aansprekende manier?
• Hoe kun je Facebook adverteren efficiënt inzetten?

We krijgen een inkijkje in de techniek om het zelf te kunnen doen.

Promotiedagen
De bijeenkomst vindt plaats op de beursvloer van de Promotiedagen voor Noord Nederland. De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Naast onze bijeenkomst staat er een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten op programma. Kijk voor meer informatie op https://www.promotiedagen.nl/

We sluiten af met een borrel waar je met collega-ondernemers ervaringen kunt delen en ook de Facebook trainer aanwezig is voor de laatste vragen.

Na je aanmelding ontvang je een gratis kaart voor deze beurs zodat je voorafgaand of na de bijeenkomst nog volop kan netwerken!

 

 

 

Programma
13.30 uur Ontvangst
13.45 uur Opening door MKB Noord
13.50 uur Facebook over Facebook Jobs en digitale marketing
14.30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
14.45 uur Begin MKBorrel

MKB Noord, Facebook & De Promotiedagen