Dutch-E 2017 – Het trendevent voor ondernemers!

U bevindt zich hier::Home/Dutch-E 2017 – Het trendevent voor ondernemers!
Laden Evenementen

 

Wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan?
Tijdens Dutch-E krijg je in 1 dag antwoord op deze vraag! Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we je mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering.

Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, drones, virtual reality, mobiel zakendoen, trendwatching, serious gaming en 3D-printing zullen vanuit verschillende invalshoeken worden belicht.

Dutch-E staat open voor alle bedrijven en organisaties in Noord Nederland die interesse hebben om zich te verdiepen in digitale trends en ontwikkelingen.

Succesvolle ondernemers vertellen op deze dag hun praktijkvoorbeelden en tips om zelf aan de slag te gaan. De bezoekers krijgen deze dag alle informatie die nodig is om de digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van hun bedrijf.

Van digitaal denken naar digitaal ondernemen
We zien jullie graag in 2017 bij de volgende editie van Dutch-E!

Programma:

Sprekers:
Google – Kijk achter de schermen bij Google en ontdek de kansen van het internet om je bedrijf te laten groeien.
Trendwatcher innovatie Gerard Duursma – Oude marketing werkt steeds minder

Workshops:
Tijdens Dutch-E zal aan de bezoekers de mogelijkheid worden geboden om deel te nemen aan workshops rondom digitale ontwikkelingen. Bent u futureproof? Hoe versnelt u in de nieuwe digitale wereld? Hoe doen anderen dit succesvol? Dit met als doel om jouw als bezoeker te laten groeien, kansen te pakken en je verder te verdiepen in alle digitale ontwikkelingen die eraan zitten te komen.

Inspiratieplein met online marketing, drones, virtual reality, mobiel zakendoen, trendwatching, serious gaming
 en 3D-printing:
Tijdens Dutch-E kan je als bezoeker rondlopen op een groot inspiratieplein waar diverse demonstraties worden gegeven en de bezoekers zelf de digitale revolutie kunnen ervaren.

inspriatieplein