Dutch-E 2017 – Het trendevent voor ondernemers!

U bevindt zich hier::Home/Dutch-E 2017 – Het trendevent voor ondernemers!
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Google komt naar Assen om samen met jou te ontdekken hoe jij je bedrijf kan laten groeien met de allernieuwste technologie

Op woensdag 11 oktober 2017 komt Marcel in’ t Veen, trendwatcher Google Nederland naar De Nieuwe Kolk in Assen om daar de laatste digitale trends en technologie van Google te presenteren. Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we je deze dag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Technologie inspiratieplein
De hele dag kan je naast de workshops zelf aan de slag gaan met online marketing, virtual reality, mobiel zaken doen, drones, sociale media, serious gaming, robots en 3D-printing.

Daarnaast kan je workshops volgen met als doel je bedrijf te laten groeien. Op het programma staan onderwerpen als online zichtbaarheid en het vergroten van je naamsbekendheid, hoe krijg je meer klanten en meer omzet met een succesvolle website!

Er worden verschillende ondernemerscases besproken en ook wordt de landelijke Google-documentaire over ondernemerschap getoond op Dutch-E. Voor deze documentaire heeft Google een jaar lang een aantal Nederlandse MKB-ondernemers gevolgd om de impact van online marketing te laten zien.

Online Marketeer en spreker Gerard Duursma vertelt de allernieuwste trends en innovaties en zal onder de noemer “oude marketing werkt niet meer” je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Tevens krijg je tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Tijdens Dutch-E kun je meerdere workshops volgen. Namens kennispartner Flynth zal Peter van der Vijgh de workshop  ‘Laat technologie werken voor uw business’ geven.

Workshop Flynth
In een wereld van bijna grenzeloze (online) mogelijkheden is het een uitdaging om te bepalen welke technieken jouw onderneming verder kunnen brengen.  In deze interactieve workshop laten we je kennis maken met intuïtieve tools die laten zien welke techniek je kunt gebruiken om je bedrijfsmodel en klantervaringen te verbeteren.  De sessie is interactief zodat er ruimte is om inzichten te delen of vragen te stellen.

Programma
10.00    Ontvangst met koffie/thee
11.00    Opening door dagvoorzitter Jan Gerbrand Krol
11.05    Welkom door gedeputeerde Henk Brink
11.15    Marketeer en Strateeg Marcel in’t Veld Google
12.00    Workshop ronde 1
12.45    Lunch
13.30    Trendwatcher Gerard Duursma, “oude marketing werkt niet meer”
14.15    Workshop ronde 2
15.00    Netwerkborrel
17.00    Einde

 Aanmelden – vrijkaarten
Flynth en MKB Noord hebben 80 vrijkaarten (t.w.v. €30,-) beschikbaar voor dit event. Leden van MKB Noord en relaties van Flynth hebben voorrang bij de aanmelding. Maximaal 2 kaarten per aanmelding. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte van de dag mee te maken.

Voor meer informatie of voor het bestellen van extra kaarten kan je kijken op www.dutch-e.nl