Dutch-E – Van digitaal denken naar digitaal ondernemen –

U bevindt zich hier::/Dutch-E – Van digitaal denken naar digitaal ondernemen –
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we je deze middag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Keynotespreker Floris van de Peppel, salesmanager en trendwatcher @Google richt zich op het laten groeien van lokale en regionale bedrijven. In zijn rol bij Google heeft Floris de missie om alle bedrijven en ondernemers in Nederland te helpen met hun online succes. “ We gaan niet meer online, we leven online”. Tijdens Dutch-E presenteert hij de laatste digitale trends en technologie van Google om je bedrijf te laten groeien. Een verhaal over ondernemerschap in een snel veranderende online wereld.

Op het programma staan onderwerpen als online zichtbaarheid en het vergroten van je naamsbekendheid, hoe krijg je meer klanten en meer omzet! Samen met Google NL worden tijdens Dutch-E verschillende ondernemerscases besproken.

Online Marketeer en spreker Gerard Duursma presenteert de allernieuwste trends en innovaties en zal onder de noemer “oude marketing werkt niet meer” je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Tevens krijg je tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Kennispartner Flynth zal de presentatie “Innovatief in de praktijk” door Berjan Sewuster en David van den Berg verzorgen. In een wereld van bijna grenzeloze online mogelijkheden is het een uitdaging om te bepalen welke technieken jouw onderneming verder kunnen brengen. Flynth laat je kennis maken met tools die laten zien hoe je innovatie in jouw bedrijf kunt inbedden.

Kosten
De kosten voor het event bedragen €30,- Leden van MKB Noord en relaties van Flynth hebben gratis toegang. Dit kan je aangeven bij je aanmelding.

Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van ondernemers, professionals en bedrijven. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. ‘Dompel je als bezoeker onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren’.

 

 

 


Programma
13:00 – 13:30 uur:  Inloop en ontvangst
13.30 – 13.45 uur:  Welkom en opening
13.45 – 14.30 uur:  Keynotespreker Gerard Duursma, online marketeer en trendwatcher “oude marketing werkt niet meer”
14.30 – 14.55 uur:  Innovatielab Thialf, Inge Stoter manager van het Innovatielab Thialf verbindt wetenschap, bedrijfsleven en sport
14.55 – 15.15 uur:  Het Gouden Podium, van Talent naar Olympische Spelen Karate maakt over twee jaar in Japan voor het eerst deel uit van de Olympische Spelen. Samantha van Lokven uit Leeuwarden hoopt dat historische moment mee te maken en als eerste Nederlandse karateka het olympisch erepodium te betreden

15.15 – 15.45 uur:  Pauze

15.45 – 16.20 uur:  “Innovatief in de praktijk” door Berjan Sewuster en David van den Berg van Flynth adviseurs & accountants
16.20 – 17.00 uur:  Floris van de Peppel, trendwatcher @Google en Wolter van der Weide van DaarOM “We gaan niet meer online, we leven online”
17:00 – 18:00 uur:  Netwerkborrel


Locatie
THIALF Heerenveen
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen