MK(vrijdagmiddag)Borrel – Op de Dag van de Ondernemer

U bevindt zich hier::/MK(vrijdagmiddag)Borrel – Op de Dag van de Ondernemer
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Vrijdag 16 november aanstaande is het de Dag van de Ondernemer. Een dag die volledig in het teken staat van jullie: de ondernemers.

Ondernemers zijn van grote waarde voor Noord-Nederland: ze zorgen voor groei, werkgelegenheid en welvaart, een leefbare en bruisende gemeente en ze zijn een belangrijke schakel in het verenigingsleven.

Ondernemers verdienen respect en dank voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom nodigen wij, samen met onze kennispartner Flynth, jullie van harte uit voor onze Vrijdagmiddagborrel.

Tijdens de Dag van Ondernemer vinden er door heel Nederland tal van activiteiten plaats. Onder andere koningin Maxima en premier Rutte zullen op deze dag actief zijn. Meer informatie over het landelijke programma is te vinden op www.dagvandeondernemer.nl 


MKBorrel
Dit keer geen inhoudelijke bijdrage maar puur een gezellig netwerkmoment. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur staan de hapjes en de drankjes voor je klaar! Ondernemers onder elkaar voor de gezelligheid en een netwerkmoment.

Locatie: StadsLab
De MKBorrel vindt plaats op een hele leuke locatie. Waar ooit de vrachtwagens af en aan reden, waar je suikerbieten zag zo ver je kon kijken, waar elke dag honderden mensen werkten aan de beste suikerproducten. Daar is iets nieuws ontstaan. Een plek waar industrie, stad en natuur samenkomen. Waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Waar het borrelt en bruist. En dat is precies de sfeer die we zoeken!

Ben je of ken je…
Onderneem jij in Noord-Nederland en lijkt het je leuk om aanwezig te zijn? Iedere ondernemer is welkom! Ken je in je netwerk collega ondernemers die je mee wilt nemen? Geen enkel probleem! Hoe meer ondernemers, des te meer ‘netwerkansen’. Tijdens het aanmelden kun je aangeven welke introducé(s) je mee wilt nemen.

 

 

 

Hopelijk tot ziens op de Dag van de Ondernemer!