Dag van de Ondernemer – Grootste VriMiBorrel van Noord Nederland

U bevindt zich hier::/Dag van de Ondernemer – Grootste VriMiBorrel van Noord Nederland
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging voor de  Grootste vrijdagmiddagborrel in Noord Nederland tijdens het Ondernemersevent in BuildinG

Vrijdag 17 november aanstaande is het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop we alle ondernemers willen bedanken voor hun ondernemerschap en dit samen met jullie willen vieren. Daarom nodigen we jullie van harte uit voor de grootste Vrijdagmiddagborrel van Noord Nederland om deze dag samen met jullie te vieren. Deze borrel zal live worden uitgezonden op BNR tijdens The Friday Move en is onderdeel van het Ondernemersevent, georganiseerd door het Economic Board Groningen. De presentatie is in handen van Wilfred Genee.

De borrel organiseren we samen met het SNN, VNO-NCW Noord en het Economic Board Groningen. Voorafgaand aan de borrel hebben we een korte inhoudelijke talkshow onder leiding van Arno van der Heyden. Hij zal op een levendige en afwisselende manier met ondernemers en noordelijke bestuurders in gesprek gaan aan de hand van het thema ‘Oei..ik groei’. Een van de onderdelen gaat over de nut en noodzaak van een coach bij de groei van je bedrijf. Na de talkshow zal Wilfred Genee de borrel openen en zal de uitzending van start gaan. De borrel vindt tijdens de uitzending plaats en ook dan kan je nog het een en ander aan vermaak verwachten…

Kortom: BNR uitzendingen live vanuit BuildinG in Groningen, netwerken, interessante sprekers, ondernemerschap, economische ontwikkelingen in Noord Nederland en de beste vrijdagmiddagborrel van het jaar! Dit mag je niet missen…. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, meld je dus snel aan!

Met vriendelijke groet,
Lambert Zwiers – MKB Noord

NB: de borrel maakt onderdeel uit van een hele dag die het EBG organiseert. Je kan je ook aanmelden voor de hele dag.

Programma
14.30 Ontvangst
14.45 Talkshow ‘Oei.. Ik groei’.
16.00 Start VrMiBorrel tijdens The Friday Move
18.30 Einde

Locatie
BuildinG
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen

 

 

dag van de ondernemer

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar op vrijdag 17 november!

Kijk  voor meer informatie op: www.dagvandeondernemer.nl