Promotiedagen Drenthe met 3 bijeenkomsten:

U bevindt zich hier::/Promotiedagen Drenthe met 3 bijeenkomsten:
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

• Continuïteit of groei, jouw website is cruciaal
• Choco Evangelist – Tony’s Chocolonely
• Van stoeptegel tot strategie

Promotiedagen Drenthe

De Promotiedagen Drenthe is hét zakelijke event van Drenthe, met meer dan 9000 bezoekers en zo’n 325 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

Ook MKB Noord is op de promotiedagen aanwezig. We verzorgen 2 workshops op woensdag 16 mei. Een voor individuele ondernemers, maar ook een speciaal voor bestuurders van lokale ondernemersverenigingen. Daarnaast mogen we je namens de Promotiedagen Drenthe uitnodigen voor een zeer interessante lezing van Ynzo van Zanten, Choco Evangelist van Tony’s Chocolonely. Hieronder tref je alle informatie. Voordat je je aanmeldt voor een van de bijeenkomsten, moet je eerst een kaart downloaden waarmee je de beurs kan bezoeken. Dat kan je HIER doen

MKB Noord wenst je goede zaken op de beurs en hopelijk tot ziens op een van de bijeenkomsten.


Continuïteit of groei, jouw website is cruciaal

Veel bedrijven kiezen voor continuïteit of groei. Welke rol speelt Online Marketing daar tegenwoordig in. Heeft jouw bedrijf zich al volledig aangepast aan deze veranderende omgeving? Veel bedrijven willen wel, maar weten niet hoe. Uit ervaring weten we aan welke eisen jouw website moet voldoen, welke media je het beste kunt inzetten en welke boodschap daarbij past. Tijdens deze workshop leer je hoe wij dit hebben aangepakt voor verschillende klanten en wat daar de resultaten van zijn geweest. Kun je dit zelf of is uitbesteden beter. We sluiten af met een borrel voor de aanwezigen! Deze borrel vindt plaats op de stand van Daar[om], standnummer 158. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin de routebeschrijving.

Woensdag 16 mei van 14.30 uur tot 16.30 uur
Drenthe Dome

MKB Noord organiseert deze workshop in samenwerking met Daar[om]


Lunchsessie: Van stoeptegel tot strategie

Als bestuurder van een ondernemersvereniging heeft u ambitieuze doelen met uw vereniging. De waan van de dag ligt echter op de loer en voor u er erg in heeft vergadert u alleen nog over problemen op stoeptegelniveau. Tijdens deze lunchsessie, speciaal voor bestuurders van de ondernemersverenigingen, krijgt u tips en handvatten om met uw vereniging verder te kijken en een langere termijnaanpak te ontwikkelen.

Woensdag 16 mei van 13.00 uur tot 14.00 uur
Plattelandsplein

 

 

 


Choco Evangelist – Tony’s Chocolonely
Ynzo van Zanten

Tony’s Chocolonely is geen doorsnee chocoladebedrijf, maar een chocoladebedrijf met een grootse missie: een einde maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Met waanzinnig lekkere chocolade geven ze het voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan: door langetermijn relaties en een eerlijke, transparante keten. Ynzo van Zanten, Tony’s “Choco Evangelist”, komt meer vertellen over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daaraan bij kan dragen. En eh.. wie weet verlaat jij de zaal met een heerlijke Tony’s reep voor thuis.

Hierbij een kort  filmpje van een Talk van Ynzo.

Woensdag 16 mei: 16.00 uur
Promotiedagen Drenthe Arena