BusinessWise met Erland Galjaard

U bevindt zich hier::/BusinessWise met Erland Galjaard
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Samen met kennispartner Afier nodigen we je graag uit voor het Businesswise College met Erland Galjaard. Het college vindt zoals altijd plaats in Martiniplaza. Voorafgaand aan het college nodigen we je van harte uit voor een kopje koffie voorzien van een inleiding van Afier. Erik Jan Kreuze, vennoot bij Afier, zal kort ingaan op de ‘fiscale kansen’ voor 2018. Na dit informele ontvangst gaan we gezamenlijk naar de grote zaal voor het college.

Het college
Erland Galjaard is een mediaman pur sang. De huidige programmadirecteur van RTL is bij het grote publiek bekend als architect achter het succes van diverse RTL-zenders en programmamerken. Daarnaast heeft hij een reputatie hoog te houden als begenadigd spreker.

Erland Galjaard wordt geboren in 1967 en begint na de middelbare school aan een studie politicologie. Na enkele jaren besluit hij hiermee te stoppen omdat zijn passie elders ligt. Al snel lonkt de televisiewereld. Hij werkt mee aan programma’s zoals Het Moment van Paul Witteman (VARA), Weekjournaal (NOT), Klasgenoten en helpt bij SBS de sportafdeling opzetten.

Sinds 2011 werkt Erland Galjaard als programmadirecteur van RTL Nederland en is hij verantwoordelijk voor alle tv-zenders van RTL (RTL 4, 5, 7, 8, Z, Lounge en Crime) en het SVOD-platform Videoland. Onder zijn leiding wint RTL liefst 5 Televizier-Ringen in 7 jaar tijd, voor programma’s als Gooische Vrouwen, De TV Kantine, Voetbal Inside, The voice of Holland en Syndroom. Een unicum, want in voorgaande jaren doet RTL nauwelijks mee in de verkiezing.

Alle successen blijven niet onopgemerkt, want in hetzelfde jaar wordt hij door Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2010. In 2015 en 2016 volgt een uitverkiezing tot machtigste mediaman van Nederland.

Tijdens dit college krijgt u een uniek kijkje in de keuken bij een bevlogen programmamaker en groot mediastrateeg!

Programma donderdag 1 februari:
18.45 – 19.20 uur Ontvangst met koffie, thee en muffins inclusief lezing door Afier ‘De fiscale kansen voor 2018’.
19.30 – 21.00 uur Lezing Erland Galjaard
vanaf circa 21.00 uur de netwerkborrel……

Aanmelden
Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden van MKB-Noord en relaties van Afier hebben voorrang bij inschrijving, daarna worden de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst behandeld. Vooraf ontvang je de bevestiging van je deelname. Je aanmelding is pas definitief na een bevestiging vanuit MKB Noord.